Tu ce telefon preferi de la Motorola?

0 Shares
0
0
0

Pentru ca in zilele noastre smartphone-ul este o necesitate, fiecare persoana isi indreapta atentia spre cele mai noi dispozitive de pe piata. Utilizatorii de smartphone care folosesc intens dispozitivele, in fiecare an isi aleg cele mai recente dispozitive ale brandurilor preferate.

Pentru cei care au nevoie sa foloseasca intens un smartphone, un dispozitiv lansat in aceasta toamna de exemplu, cu siguranta peste 2 ani nu ar mai putea face fata cerintelor. Deci, utilizatorii vor tine cont mereu de acest lucru si isi vor alege cele mai noi dispozitive.

Exista si utilizatori care au nevoie de smartphone-uri pe care sa le foloseasca doar in cele mai simple scopuri, si care isi aleg telefoane la un raport calitate – pret foarte bun, chiar daca nu sunt neaparat din gama high end.

Cei care au nevoie de un smartphone la un raport calitate – pret atractiv, isi pot indrepta atentia cu incredere spre mai multe modele de la Motrola. Firma care isi are sediul in Chicago (Statele Unite ale Americii), are mai multe dispozitive lansate in utlimul timp.

Pentru alegerea unui smartphone ieftin si cu specificatii decente, modelul One Fusion Plus de la Motorola poate fi considerat alegerea ideala. Este un smartphone cu pret redus, iar in cazul unei defectiuni de exemplu, o inlocuire display Motorola, cu siguranta nu va fi la fel de costisitoare precum o inlocuire display iPhone.

In plus, acesta este un smartphone Motorola care combina mai multe caracteristici ale predecesorilor sai, astfel incat sa obtina performante remarcabile si o buna autonomie a bateriei, in ciuda faptului ca este un smartphone de gama medie.

Pentru utilizatorii care au cel mult 300 de $ la dispozitie, un asemenea dispozitiv cu siguranta merita luat in considerare. Pentru a aminti doar cateva dintre specificatiile telefonului, amintim camera foto principala cu tehnlogia Quad Pixel si Night Vision care are 64 MP, camera selfie de 16 MP, 4 GB RAM, spatiul de stocare de 128 GB, si bateria impresionanta de 5000 mAh.

La aceste specificatii si la pretul de maxim 300 de dolari, cu siguranta nu exista un telefon mai atractiv decat One Fusion Plus de la Motorola.

Exista insa si alte optiuni interesante tot de la Motorola, si tot la preturi atractive, iar un asemenea dispozitiv poate fi modelul Moto G8 Plus. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui model, este integrarea foarte buna dintre hardware si software, pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorului.

Dispozitivul are mai multe caracteristici remarcabile pentru un smartphone de gama medie, iar printre cele mai importante se numara de exemplu ecranul LCD de 6.3”, senzorul de amprente de pe spate, sunetul stereo si o camera foto principala de 48 MP.

In ceea ce priveste performantele acestui smartphone de gama medie de la Motorola, mentionam faptul ca dispozitivul are sub capota un procesor Snapdragon 665. Spatiul de stocare al telefonului este de 64 GB, in timp ce memoria RAM este de 4 GB.

O alta caracteristica importanta este incarcarea rapida a baterei (incarcare de 15 Wati). Cat despre baterie, trebuie facuta precizarea ca aceasta are 4000 de Wati.

Acestea sunt asadar doua modele de smartphone de gama medie de la Motorola. Daca ai de gand sa alegi un smartphne mai performant si nu spre ce model sa te orientezi, ei bine, Motorola are si telefoane mai performante.

De exemplu te poti orienta spre modelul Moto Edge, sau poti alege de-asemenea sa iti cumperi un model Moto G 5 Plus. O alta optiune foarte interesanta este reprezentata de modelul Moto Edge Plus.

Asadar, fie ca vrei un smartphone foarte performant sau unul de gama medie, cu siguranta poti sa gasesti la Motorola un dispozitiv pe placul tau.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…

BlogReview Sony Xperia 10

Dat fiind faptul ca avem atat de multa nevoie de ele in viata noastra de zi cu zi,…