Cum se dezavtiveaza Bixby pe Galaxy Note20/20 Ultra?

0 Shares
0
0
0

Fara doar si poate, Samsung este cel mai renumit producator de smartphone-uri de pe piata, iar dispozitivele sale sunt preferate de catre majoritatea tinerilor care au nevoie de un dispozitiv nou si foarte performant.

Cei care isi doresc un dispozitiv de ultima generatie de la Samsung, isi pot indrepta atentia spre modele precum Galaxy Note 20 si Galaxy Note 20 Ultra. Cei mai multi utilizatori care detin deja aceste dispozitive si le-au echipat cu o folie de protectie pentru display si cu huse telefon compatibile, sunt foarte incantati de cum functioneaza dispozitivele lor.

Cu toate acestea insa, unii sunt dezamagiti de functia Bixby pe aceste dispozitive, si nu stiu cum sa dezactiveze aceasta functie. Ei bine, despre acest subiect vom discuta in continuare, si vom vedea cum se remediaza aceasta problema.

Bixby a fost introdus pentru prima data pe Galaxy S8 si S8 + ca asistent virtual pe care il puteti utiliza pentru a interactiona si a efectua o multime de sarcini pe telefonul dvs. prin voce, text sau atingeri.

Bixby este integrat cu butonul de pornire si, din acest motiv, multi oameni considera ca este enervant, deoarece apare de fiecare data cand apasati butonul de pornire. Iata cum se poate remedia aceasta problema in cativa pasi rapizi, si in doar cateva momente.

Cum sa dezactivati Bixby pe Samsung Galaxy Note 20 sau Note 20 Ultra

Urmati procedura de mai jos pentru a dezactiva Bixby pe Galaxy Note 20 sau Note 20 Ultra.

 • Accesati Setari.
 • Atingeti Functii avansate.
 • Atingeti tasta laterala.
 • Acum, selectati si setati optiunea de apasare dubla pe Camera de lansare rapida sau Deschideti aplicatia.
 • Apoi alegeti Apasati si tineti apasat pentru a opri meniul in loc de Wake Bixby.

De asemenea, puteti modifica aceste setari din panoul de setari rapide. Iata cum sa faci asta.

 • Glisati in jos pe panoul de notificari.
 • Apoi apasati pe pictograma meniului Power din panoul de setari rapide.
 • Apoi atingeti setarile tastei laterale din partea de jos a ecranului.
 • Acum, selectati si setati interactiunea fie la camera de lansare rapida sau o aplicatie deschisa, in loc de a deschide Bixby.
 • In cele din urma, schimbati Apasati si tineti apasat interactiunea cu meniul Power off in loc de Wake Bixby.

Si gata, Bixby nu va mai fi declansat atunci cand tineti apasat butonul de alimentare.

Acum, daca doriti sa eliminati complet Bixby din telefon, puteti face acest lucru dezactivand Samsung Daily (denumit anterior Bixby Home). Si va vom arata cum sa faceti acest lucru in sectiunea urmatoare.

Cum sa dezactivati Samsung Daily pe Galaxy Note 20 si Note 20 Ultra

Samsung Daily este practic o versiune redenumita a Bixby Home, care ofera acces rapid la aplicatiile, stirile, muzica si multe altele. Daca doriti sa dezactivati Samsung Daily, iata cum puteti face acest lucru.

 • Incepeti prin apasarea lunga a unei zone goale de pe ecranul de pornire sau alternativ, apoi ciupiti ecranul de start cu doua degete impreuna pentru a afisa meniul de prezentare a ecranului de pornire.
 • Apoi deplasati degetul de la stanga la dreapta pentru a aduce Samsung Daily pe ecran.
 • Acum veti vedea optiunea Samsung Daily, si mai aveti nevoie doar de o comutare pentru a o activa sau a o dezactiva.
 • Atingeti comutatorul pentru a dezactiva Samsung Daily.
 • Si gata, Samsung Daily este dezactivat pe Galaxy Note 20 sau Note 20 Ultra. Totusi, nu veti mai putea glisa spre stanga de pe ecranul de pornire.

Daca totusi doriti sa puteti face acest lucru, va trebui sa instalati un lansator terta, cum ar fi Nova Launcher. In cele din urma, daca simtiti vreodata nevoia de a utiliza din nou Samsung Daily, il puteti reactiva urmand pasii de mai sus si pur si simplu activand comutatorul.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…