Cele mai bune aplicatii pentru iubitorii de carte

0 Shares
0
0
0

Cat de mult va place sa cititi? In loc sa fie necesar sa transportati mai multe carti voluminoase in rucsac sau in geanta de mana, sau decat sa transportati peste tot laptopul pentru a citi, aflati ca aveti posibilitatea de a citi o multime de carti, folosind unele aplicatii.

Indiferent ca aveti unul dintre cele mai noi telefoane mobile iPhone sau un smartphone Android, puteti instala diferite aplicatii pentru a citi mii de carti super interesante.

Cu smartphone-ul si o conexiune la internet stabila, puteti descarca cu usurinta cele mai bune carti, le puteti citi online sau pur si simplu le puteti salva si organiza in biblioteca virtuala pentru citire offline. In acest articol va prezentam unele dintre cele mai bune aplicatii de citire pe care nu le puteti rata sa le descarcati.

Foxit PDF Reader & Converter

Dezvoltat de Foxit Corporation, Foxit PDF Reader & Converter este o aplicatie care va permite sa vizualizati, sa editati si sa organizati fisiere PDF chiar pe dispozitivul Android sau iOS. Profitand de tehnologia sa de ultima ora (ConnectedPDF), aceasta aplicatie va permite sa va asigurati fisierele PDF cele mai vitale de orice pierdere posibila.

In cele din urma, Foxit PDF Reader & Converter va permite sa accesati cine a citit fisierele dvs. PDF si va permite sa le partajati cu prietenii sau colegii printr-un link de fisiere.

Wattpad

In continuare, avem aplicatia Wattpad, o aplicatie care va conecteaza la milioane de cititori si scriitori de pe tot globul. Cititorii entuziasti vor avea sansa sa rasfoiasca mai multe carti din diverse categorii, precum fictiune, comedie, fantezie si aventura sau carti de actiune printre altele.

Aici, veti avea ocazia sa va alaturati comunitatii globale pentru a citi, scrie si impartasi gandurile cu restul utilizatorilor. Daca sunteti in cautarea unui mod interesant de a va bucura de hobby-ul dvs. special de lectura, atunci nu ezitati sa descarcati aceasta aplicatie chiar in smartphone-ul dvs. iOS sau Android.

Amazon Kindle

Cred ca trebuie sa fi auzit de acest cuvant inainte. Amazon Kindle este una dintre cele mai bune si preferate aplicatii ale celor mai entuziasti cititori de pe glob. Aplicatia va permite sa cititi mai multe carti gratuit intr-o gama larga de selectii. Studentii si elevii, in special copiii mici, pot beneficia cu usurinta de aceasta aplicatie, in special din dictionarul incorporat, care le permite sa caute cuvintele si semnificatiile lor.

In pachet exista de asemenea, un motor de cautare Google si o Wikipedia care va permite din nou sa cautati mai multe informatii si clarificari in cazul in care ceva nu este clar. Evidentiati pasaje, faceti notite, evidentiati cuvinte cheie si marcati cele mai bune carti ale dvs. folosind aplicatia Amazon Kindle pe orice smartphone Android sau pe telefoane mobile iPhone.

Google Play Books

Una dintre aplicatiile care au pastrat Amazon Kindle in topul preferintelor utilizatorilo este Google Play Books. Recunoscuta de milioane de utilizatori ca cea mai buna aplicatie pentru citire, aceasta aplicatie va permite sa alegeti cele mai bune carti dintre milioane de optiuni, de la benzi desenate, comedie, carti audio pana la carti electronice.

Aceasta aplicatie va permite sa cititi sau sa ascultati pur si simplu carti audio, ceea ce o face aplicatia perfecta pentru toate categoriile de utilizatori.

Fie ca detineti un smartphone Android sau un dispozitiv inteligent iOS, Google Play Books este o aplicatie unica care va permite sa descarcati si sa va bucurati de cele mai bune carti pentru a va potoli setea de lectura.

Asadar, atunci cand intentionati sa cititi, nu mai este necesar sa transportati o multime de carti. Aveti nevoie doar de smartphone, si sa folositi una din aceste aplicatii.

0 Shares
You May Also Like