Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]
Husele LG – solutia cea mai la indemana pentru protectia telefonului

Husele LG – solutia cea mai la indemana pentru protectia telefonului

Diverse, Telefoane mobile , November 11, 2016

Pentru smarphone-urile LG exista numeroase modele de huse. Husele sunt foarte utile pentru orice model de telefon, nu numai pentru LG, acest lucru observandu-se in momentul in care apar diverse probleme cu carcasa din cauza unor zgarieturi sau unor socuri puternice.

Producatorii ofera pentru LG diverse modele de huse LG care au in general urmatoarele caracteristici: porturile si butoanele telefonului sunt accesibile; husele de tip flip cover ofera protectie superioara, dar bine-ninteles ca va creste grosimea telefonului cu cativa mm, avantajul fiind ca acopera ecranul cu clapeta care trebuie data pe spate daca crei sa utilizezi telefonul, oferind in acelasi timp o buna protectie la impact, colturile telefonului LG fiind mereu protejate.

Husele gen bumper acopera lateralele telefonului, fiind destinate persoanelor care doresc sa pastreze aspectul original al smartphone-ului, iar bumper-ele au margini usor ridicate fata de ecran pentru a permite plasarea telefonului pe o suprafata plata, fara ca acesta sa intre in contact cu suprafata;

Pouch reprezinta o husa care se preteaza transportului in siguranta al telefonului LG, apreciata mai ales de doamne, care trebuie sa protejeze telefonul cand acesta este in geanta impreuna cu obiecte ascutite sau chei, care de obicei pot zgaria ecranul; banderola este un tip de husa realizata pentru cei care practica mult sport si doresc in timpul alergarii sa asculte muzica.

Aceasta husa se ataseaza pe brat si protejeaza telefonul de zgarieturi si transpiratie, pentru ca intr-o sala de sport exista foarte multe suprafete dure.

Ca urmare, exista diferite tipuri de huse care se pot adapta oricarui model de telefon LG pe care il aveti, fiind din maeriale diferite, avand functii destul de asemanatoare. Acestea ofera tipul de protectie de care aveti nevoie cand folositi smartphone-ul LG.

Husele LG personalizate se refera la acele tipuri de huse pe care va puteti scrie numele, sau adauga anumite texte si imagini, fiind multe optiuni de personalizare, preferate de cei pasionati de accesoriile telefoanelor mobile.

Important este sa achizitionati foarte rapid o husa pentru telefonul LG pe care il aveti, pentru ca astfel acest gadget atat de util va primi o atentie cuvenita, fiind tinut cu grija, pentru a se evita in special deteriorarea touchscreen-ului sau a display-ului, practic evitarea oricaror daune care ar face din gadgetul repectiv un dispozitiv nefunctional, care apoi ar trebui sa fie dus in service la reparatii.

Toti posesorii de LG nu doresc fireste sa ajunga in service, de aceea mai intai trebuie sa achizitioneze orice tip de husa, care va garanta protectia necesara in orice situatii neplacute.

Concluzionand, atragem atentia ca aceste huse LG nu mai sunt doar simple accesorii, ci sunt acele accesorii obligatorii pentru ca functionarea smartphone-urilor oricarui client sa fie de durata, si pentru ca siguranta folosirii telefonului sa fie accentuate si de huse, pe langa folii sau geamuri de protectie, husa reprezentand o metoda destul de accesibila prin care se asigura ca smartphone-ul LG nu se va deteriora nici la accidente mici, dar nici la accidente mari, fiind un accesoriu care va prelungi cu siguranta durata de utilizare a dispozitivului.

Random Posts:

Be Sociable, Share!