Cele mai bune aplicatii de recunoastere a muzicii

0 Shares
0
0
0

Un smartphone poate fi folosit de catre utilizator in foarte multe scopuri, astfel ca unii folosesc foarte mult aceste dispozitive pentru a socializa cu prietenii de pe retelele de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter sau Instagram.

Alte persoane aleg sa foloseasca telefoanele mobile inteligente cu scopul de a se uita la seriale. Telefoanele care au acum ecranele atat de mari (Samsung Galaxy Note 20, Huawei P40 Pro, si altele), pot fi ideale pentru a viziona filme, seriale sau clipuri video pe Youtube.

Exista persoane care folosesc smartphone-ul atunci cand au nevoie sa ajunga la destinatie. Exista tot felul de aplicatii, dintre care Google Maps si Waze sunt cele mai populare, si care ajuta utilizatorii sa ajunga la destinatie, indiferent de unde trebuie sa calatoreasca.

Alte persoane folosesc smartphone-urile pentru a asculta muzica. Exista diferite aplicatii care pot fi utilizate in acest sens; insa exista utilizatori care asculta si posturile de radio preferate.

Ei bine, de mentionat este faptul ca multi sunt cei care folosesc smartphone-ul si atunci cand asculta o melodie care este pe placul lor, si doresc sa afle cine canta melodia respectiva.

Nu putine au fost in trecut cazurile in care oamenii auzeau la terasa o melodie, si nu stiau cine canta si cum se numea melodia. Acum insa, exista aplicatii utile pentru smartphone, care pot recunoaste piesele muzicale.

Acest articol va prezinta unele dintre cele mai utile aplicatii de recunoastere a muzicii pe smartphone. Daca doriti sa nu mai va puneti mintea la contributie atunci cand va place o melodie, instalati una din aceste aplicatii. Cu siguranta in cateva clipe, veti depista cine canta si cum se numeste melodia.

  1. Shazam

Shazam este una dintre cele mai bune aplicatii de identificare a muzicii utilizate pentru Android si iOS. Foloseste microfonul incorporat al telefonului si preia o parte din melodia pe care o auziti pentru a incepe procesul de identificare.

Versiunea gratuita a aplicatiei va ajuta sa identificati o serie de melodii gratuite si va ofera informatii precum artisti, versuri si nume de melodii. Puteti cumpara melodii din magazinul Amazon si MP3 si va ofera de asemenea libertatea de a partaja etichete de melodii pe Facebook si Twitter. Aplicatia are de asemenea, o versiune platita numita Shazam Encore.

  1. Genius

Genius este o alta aplicatie cool, care are o colectie imensa de versuri ale unor melodii, si materiale muzicale. Are o baza de utilizatori de peste 100 de milioane in fiecare luna si are un buton flotant situat in partea de jos a ecranului aplicatiei, care ajuta la identificarea melodiilor. Puteti sa apasati pe acesta pentru a vedea versurile melodiei si a le reda, si pentru a le distribui.

  1. SoundHound

SoundHound este una dintre cele mai populare aplicatii de identificare a muzicii pentru Android si iOS. Este o aplicatie foarte cool, care va permite sa aflati mai multe despre albume, artisti si muzica. Cea mai buna parte a acestui lucru este ca va permite sa redati si muzica de ultima ora! Punctul culminant al aplicatiei SoundHound este ca identifica muzica chiar si atunci cand fredonati melodia.

  1. Music ID

Este posibil ca interfata acestei aplicatii sa nu fie prea atractiva, dar este una dintre cele mai rapide aplicatii Android si iOS care pot fi utilizate pentru identificarea muzicii. Este cea mai buna aplicatie atunci cand doriti sa identificati numele melodiei.

Aplicatia are o baza de date de peste 200 de milioane de melodii si va afisa numele piesei care ruleaza, impreuna cu numele artistului si toate informatiile despre melodie. Puteti urmari rapid identificarea melodiei utilizand widgetul de identificare a melodiei.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…