Ce avantaje va ofera un smartwatch?

0 Shares
0
0
0

In mod evident, inainte de a incepe sa discutam despre ce avantaje va ofera un smartwatch, trebuie sa stiti ce este acesta. Asadar, un smartwatch este un ceas inteligent pe care unii prefera sa il numeasca un minicalculator in miniatura. O astfel de denumire nu este deloc exagerata tinand cont de faptul ca discutam despre un ceas care vine cu un numar impresionant de functii utile.

Discutam despre un ceas care nu ne spune doar cat este ceasul, ci care ne ofera un numar impresionant de avantaje, iar acest articol va prezinta cateva dintre acestea. In mod evident dupa ce veti descoperi cele mai importante beneficii pe care vi le ofera un smartwatch, veti dori sa accesati un magazin gsm online cat mai repede, pentru a va alege un astfel de accesoriu.

Haideti asadar sa discutam putin pe scurt, despre cateva dintre cele mai importante avantaje pe care vi le poate oferi un ceas inteligent.

  1. Nu va spune doar cat este ora

Multi oameni prefera sa poarte un ceas. Scopul este fie functional (pur si simplu pentru ca ceasul le spune cat este ora), fie pentru ca este la moda sa poarte un astfel de accesoriu. Un ceas bun arata minunat pe incheietura mainii cuiva.

Dar ceasurile devin din ce in ce mai putin populare datorita aparitiei smartphone-ului. Cine credeti ca mai este dispus sa cumpere un ceas atunci cand telefonul ii spune cat este ora, cand telefonul mobil inteligent are un calendar si are o alarma? Este lesne de inteles de ce a avut loc o scadere a vanzarilor de ceasuri in ultimii ani.

Insa ceasurile inteligente inclina aceasta tendinta, deoarece ofera ceva putin diferit. Acestea ofera toate aceste functii de baza ale ceasului de mana, dar fac si lucruri pe care smartphone-urile nu le pot face.

  1. Un prieten de calatorie chiar pe incheietura mainii

Apple Watch de exemplu, este capabil sa livreze diferite vibratii la incheietura mainii pentru a va spune daca ar trebui sa virati la dreapta sau la stanga atunci cand urmati instructiunile. In loc sa va uitati in mod constant la un smartphone de exemplu, puteti urmari un ghid invizibil care va informeaza unde sa mergeti. Priviti in sus si admirati peisajul in loc sa va uitati la o harta.

  1. Gasirea unui telefon sau a unui dispozitiv este si mai usoara

Dupa cum stiti bine, pierderea unui telefon este o experienta extrem de frustranta. Se pare ca se intampla intotdeauna inainte de o ocazie importanta la care nu putem intarzia! Din fericire, un ceas inteligent poate transforma acest inconvenient in ceva de domeniul trecutului.

Majoritatea au o functie “Find Phone” („Gasiti telefonul”). Va puteti conecta telefonul sau orice dispozitiv cu acesta si il veti putea suna prin ceas ori de cate ori doriti.

  1. Raspundeti la mesaje si primiti apeluri instantaneu

Daca aveti un ceas inteligent la incheietura mainii, nu mai trebuie sa va scoateti telefonul din buzunar. Puteti primi apeluri sau raspunde la mesaje din mers. Acest lucru este util mai ales daca va antrenati la sala sau daca pur si simplu nu puteti utiliza din diferite motive telefonul mobil inteligent. Unele ceasuri au de asemenea, suport vocal. Practic, puteti vorbi la incheietura mainii si puteti comunica cu cineva care se afla la mii de kilometri distanta!

  1. Stati conectati si cand desfasurati diferite activitati

Cand alergati, mergeti cu bicicleta, inotati sau desfasurati orice alta activitate, puteti primi notificari. Trebuie doar sa aveti ceasul inteligent pe mana. Ba chiar mai mult, exista ceasuri inteligente care pot rezista chiar si pana la 50 de metri sub apa.

Asadar, dupa cum se poate vedea, un smartwatch va ofera unele avantaje foarte importante, motiv pentru care este recomandat sa detineti un astfel de dispozitiv.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…