Spiritul si undele eterice

0 Shares
0
0
0

Moartea fiind un fenomen cat se poate de natural plangerea persoanei decedate pentru o perioada indelungata nu e benefica spiritului. Durerea poate produce unde eterice care pot sa strabata spatiile. Aceste unde pot sa se propage si sunt si ele receptionate de care spritul persoanei disparue din viata de pamantean ceea ce provoaca o mare suferinta.

Uneori strigatele celor din jurul decedatului fac ca el sa se desprinda cu greu de corpul sau fizic de unde a aparut si expresia a fost intors d la moarte. Lucrul acesta e pentru putin timp insa ii provoaca spiritului o suferinta uriasa. Pentru cei care au nevoie de repatriere decedati va recomandam sa fiti cu bagare de seama cu cine veti colabora in sensul acesta.

Toate senzatiile care urmeaza dupa moarte variaza de la om la om si depind mult de treapta morala a spiritului care paraseste acest pamant. Desprinderea are loc in general gradat si cu cat legatura fluidica dintre corp si suflet e mai mare cu atat si agonia e mai lunga.

Dupa ce se prduce derutalrea fulgeratoare a vietii decedatului spiritul cu toate invelisurile sale de corp astral si de corp cosmic se va strecura afara prin zona din crestetul capului la fel ca si un fum de tigara sub forma de ceata care are consistenta unui nor ce se ridica spre tavanul de la camera.

Sunt si persoane care relateaza ca spritului sub forma de energie paraseste cadavrul pentru trei zile dupa ce decedeaza corpul. Aceste curbe de energie sunt similare cu traseul care este inregistrat la aparate speciale atunci cand sunt deplasate obiectele la distanta.

In tara noastra Valeriu Popa a inregistrat in fotografii timp de trei zile toate etapele prin care trece spiritul pentru a iesi din corp. Tot el a reusit sa descopere si la o distanta fata de mort, mai exact pana la 4 m campurile de forta electromagnetica. Sunt si cercetatori care cantaresc muribunzii si constata ca la deces greutatea corpului scade cu douazeci si ceva de grame si acest lucru ar fi de fapt greutatea sufletului.

Se spune ca la spiritele inferioae desprinderea sufletului se va face prin grua odata cu ultima suflare. Atunci cand iese din cor tot spritului, masa fluidica se aduna si ia o forma umana la fel ca si cea a decedatului si apoi se rupe puntea de legatura de dublul vital si spiritul parasteste camera trecand prin pereti.

Pana cand cordonul fluidic nu se rupe oamenii care sut in agonie spun ca vad in jurul lor fluide in care pot recunoaste persoane decedate foarte apropiate si uneori pot chiar sa vorbeasca cu ei.

Daca decesul survine in urma unei sinucideri spiritul nu are posibilitatea de a se purifica. Din cauza aceasta va suferi groaznic in urma reincarnarii. Spiritele oamenilor care isi distrug corpul ramane mereu langa cadavru pentru o perioada lunga de timp si repeta gestul sinuciderii ceea ce ii provoaca o suferinta continua.

Se spune ca la momentul decesului vin trei mesageri. Cel care are gradul cel mai mic deelectrizeaza corpul, al doilea taie legaturile si al treilea ia spiritul.

0 Shares
You May Also Like