Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Exista trisari la aparatele de joc?

Diverse , May 12, 2015

Exista trisari la aparatele de jocFoarte multi dintre cei care pariaza viseaza la castiguri cat mai mari si dobandite intr-o perioada de timp foarte scurta.

Si fiindca la multe dintre jocurile de pariere nu se poate trisa, aparatele din agentiile de pariuri sau din baruri sunt cele mai usor de pacalit masinarii de bani. Intrebarea de astazi este: exista trisari la aparatele de joc?

Cu ajutorul informatiilor venite de la specialisti, am reusit, cat de cat, sa elucidam misterul.

Cele 2 ipoteze referitoare la trisarile la aparate

Fiindca am vrut sa ma documentez minutios despre aceasta problema, am incercat sa gasesc un loc de unde sa aflu parerile pariorilor experimentati, astfel incat sa aflu sigur daca aparatele slot machine pot fi pacalite. La PariuriX, cea mai mare comunitate de pariori din Romania, am putut sa descopar ca exista doua baricade, a doua tipuri de pariori: cei care au reusit sa triseze si cei care nu.

Chiar daca, eu unul, consider ca aparatele slot nu pot fi pacalite, am citit tot felul de informatii cum ca trisarile la pacanele sunt posibile, prin anumite trucuri care par provenite din filmele de actiune.

Desi consider ca este un business destul de bine pus la punct, unii pariori sustin ca aparatele slot, confectionate din diode si tot felul de tranzistori pot fi foarte simplu pacalite, prin tactici care mi se par mult prea complicate pentru a fi adevarate.

De exemplu, unii spun ca se pot da impulsuri prin fanta de introducere a banilor, unii ca atunci cand se introduc bancnote de 10 lei si tii apasat butonul “bet”, un minut, aparatul va afisa suma de 100 de lei, care se poate cere casei de pariuri. Iar cea mai interesanta metoda este cea a magnetului, care deja mi se pare imposibila, iar specialistii spun ca doar cu ajutorul personalului agentiei vei putea sa trisezi in acest fel.

A doua ipoteza si cea sustinuta in forumul de discutii de la PariuriX este aceea ca aparatele slot machine nu pot fi inselate sau influentate. Aceasta este si opinia mea, citind multe despre business-ul agentiilor si caselor de pariuri. Acestea au o politica foarte stricta si o formula de calcul pentru fiecare aparat in parte, astfel incat sa nu aiba loc trisari.

Imaginati-va ca daca acestea ar fi posibile, nimeni nu ar mai avea incredere in agentia respectiva sau nu ar mai merge sa joace in acel loc niciodata. Nu pare destul de plauzibila aceasta explicatie?

Citeste totul despre trisari la aparatele de joc la PariuriX

Fiindca am vrut sa ma informez corect despre informatia cum ca aparatele de la bar pot fi inselate, am intrat pe forumul de discutii de la PariuriX, de unde am putut lua cele mai pertinente informatii despre trisarea la pacanele. Conform celor mai buni pariori din tara, nu exista aparate care sa poata fi pacalite, iar noi, jucatorii, nu ar trebui sa ne bazam pe premisa posibilitatii de a trisa.

Spuneti-va si voi parerea si experienta la aparatele slot machine si oferiti informatii despre trisarea la aparatele de la bar, pe forumul de discutii de la PariuriX.

Random Posts:

Be Sociable, Share!