Cum ne ajuta un filtru din alama cu autocuratire?

0 Shares
0
0
0

Necesitatea de a ne proteja instalatiile de depuneri, dar si echipamentele si dispozitivele cu care ne sunt dotate casele, ne conduc catre ideea de a alege un filtru de apa, cum ar fi un filtru din alama cu autocuratire.

Un astfel de filtru de apa va avea proprietatea de a retine particulele continute de apa, particule care ar putea influenta calitatea apei, si implicit felul in care aceasta interfereaza cu obiectele din jurul nostru.

Un filtru de apa protejeaza centralele termice, cazanele, cabinele de dus, masinile de spalat rufe sau masinile de spalat vase, dar si chiuvetele, robinetii sau tevile.

Filtrul nu necesita operatiuni speciale de curatare, acest proces realizandu-se atunci cand manometrele aferente produsului, doua la numar, vor arata o diferenta de presiune. Purjarea sau curatarea se face atunci cand presiunea afisata de primul manometru (presiunea de intrare) va fi mai mare decat presiunea afisata pe cel de-al doilea manometru (presiunea de iesire).

Acest filtru din alama cu autocuratire din alama cu filet de 1″ are corpul din alama si un cartus din inox cu grad de filtrare de 100 de microni. Legatura hidraulica se face cu filet interior de 1″, iar produsul este dotat cu robinet de purjare, lucru ce ajuta foarte mult atunci cand vine vorba despre curatarea filtrului, in ipoteza necesitatii acestei etape.

Presiunea maxima de lucru a acestui filtru din alama cu autocuratire este de 25 de bari, iar temperatura maxima de lucru este de 110 grade Celsius. Cele doua manometre, de intrare si de iesire, au indicatoare de presiune, in baza carora se va putea face determinarea necesitatii purjarii.

Acest filtru din alama cu autocuratire va proteja instalatiile de pericolul depunerilor, namolurile fiind unele dintre cele mai cunoscute probleme care apar in timpul utilizarii apei in instalatii. Instalarea acestui filtru se poate face doar pe orizontala, lucru care insa nu ridica foarte mari probleme utilizatorilor, insa este important ca aceasta specificatie sa fie urmata, tocmai pentru a contribui la o buna functionare a produsului.

Un filtru de alama cu autocuratire poate mentine instalatiile curate si poate indeparta particulele care in timp ar conduce catre depuneri semnificative.

Namolul sau rugina, si compusi ai disocierii sarurilor din apa, se depun de-a lungul trecerii apei prin tevi, si pot conduce deseori catre probleme care se traduc prin infundari ale acestora, si chiar prin defectiuni de ordin mult mai mare.

De aceea un atfel de produs poate reduce aceste riscuri, si este cu atat mai util si mai facil de folost cata vreme curatarea se efectueaza in mod automat, fara a fi necesar sa urmari in permanenta sau sa depunem eforturi in acest sens.

Un filtru de alama cu autocuratire este un produs deosebit de fiabil si este mai ales accesibil din punct de vedere pecuniar, el putand fi gasit in magazinele de profil precum www.shop-einstal.ro , alaturi de accesoriile aferente acestora sau de produsele care pot ajuta la imbunatatirea caracteristicilor de functionare, astfel incat instalatiile caselor noastre sa poata fi pastrate in deplina stare de functionare pentru cat mai mult timp.

0 Shares
You May Also Like