Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Solutii inteligente pentru amenajarea holurilor mici

Blog, Diverse , December 4, 2015

Solutii inteligente pentru amenajarea holurilor miciNu trebuie sa fim designeri interiori pentru a gasi solutii inteligente de depozitare, dar cu toate acestea, neglijam multe dintre posibilitatile de amenajare pe care le avem.

Printre spatiile cel mai putin folosite se afla holurile. In unele locuinte acestea sunt utilizate doar pentru a avea acces dintr-o camera  in alta.

Nefolosirea holului ca spatiu de depozitare este neinspirata, mai ales daca locuim intr-un apartament micut sau intr-o garsoniera si nu avem suficient loc pentru a depozita toate hainele, pantofii si diferite alte lucruri la care nu putem renunta.

In plus, atunci cand pasim intr-o locuinta, holul este primul lucru pe care il vedem, iar lipsa amenajarii acestuia nu va creea o impresie placuta musafirilor nostri.

Este foarte adevarat ca un hol este dificil de decorat, dar exista numeroase rafturi metalice si sisteme de depozitare pe care le putem utiliza. Uneori este dificil sa amenajam holurile din cauza ca sunt foarte inguste si nu avem decat o sursa de lumina, dar exista solutii.

Daca dorim un hol modern, putem alege corpuri modulare de mobila, care dispun de cuier si pantofar, iar in unele cazuri au si o bancuta incorporata. Aceastea arata foarte bine si sunt ideale famiilor cu copii, deoarece bancuta ii va ajuta pe cei mici sa se incalte cu usurinta.

La fel de interesant este sa montam corpuri in forma de cub, care ne vor permite sa depozitam cu usurinta obiectele micute. Extrem de atractiv este si un suport pentru umbrele, insa nu este gresit sa adaugati si o mica masuta pe care sa aveti mereu o vaza cu flori sau un obiect decorativ. Efectul vizual va fi unul foarte placut si va infrumseta holul.

Etajerele si rafturile reprezinta o solutie pentru holurile inguste si lungi. Puteti alege o biblioteca pe care sa o montati din perete in perete si din tavan pana in podea, care va deveni un spatiu generos de depozitare.

Datorita faptului ca nu veti petrece timp in hol, va puteti pune creativitatea la incercare, pentru a-l amenaja intr-un mod cat mai interesant, deoarece nu veti avea timp sa va plictisiti de aspectul incaperii. Chiar daca poate parea dificil, puteti conferi o nota moderna sau una clasica holului, pentru a se adapta stilului decorativ al intregii locuinte.

Desi nu acordam importanta holului, fiecare incapere din propria locuinta este importanta si fiecare detaliu conteaza. Daca ne simtim neinspirati, putem cauta diferite articole si imagini sugestive pe internet, care ne sunt puse la dispozitie de oameni creativi, care au reusit sa isi transforme fiecare spatiu din locuinta intr-unul practic si elegant.

Chiar si atunci cand nu dispunem de foarte multi bani, putem gasi solutii pentru amenajarea originala a locuintei. Important este sa avem rabdare, pentru a face cele mai bune alegeri. Astfel, putem combina personalitatea noastra cu creativitatea, pentru a crea un spatiu personalizat, deoarece locuinta nu trebuie sa fie un muzeu, ci o oglindire a propriei personalitati si locul in care este musai sa ne simtim acasa de fiecare data.

Random Posts:

Be Sociable, Share!