Care sunt avantajele unui plutitor mecanic ”quickstop” ?

0 Shares
0
0
0

flotor quickstopMediul lichid este probabil cel mai greu de controlat din mai multe puncte de vedere, in ciuda faptului ca apei i se poate calcula un volum si in ciuda faptului ca aceasta poate lua cu succes forma vasului in care este pusa.

Instrumentele de masura si control in  cazul apei trebuie sa fie extrem de precise, tocmai pentru a ne ajuta sa nu gresim, iar acele greseli sa se cuantumizeze in sume mari de bani.

Un aparat special pentru controlul nivelului de apa din cisterne si rezervoare sau vase tampon este un plutitor mecanic ”quickstop”. Acest produs se poate opri si poate porni cu rapiditate, lucru care constituie un avantaj, mai ales ca se evita in acest fel posibilitatea aparitiei de zgomote lungi.

Aparatul se va opri atunci cand acesta va detecta un nivel crescut al apei in cisterna si va porni in cazul in care acest nivel este mediu spre insuficient.

Acest plutitor mecanic ”quickstop” este eficient deoarece ne poate ajuta in ceea ce priveste mentinerea sub observatie a nivelului apei fara ca noi sa mai putem interveni insa. Din fericire factorul uman nu mai este necesar in aest caz, produsul justificandu-si investitia prin randamentul pe care il ofera in timpul utilizarii.

Un alt avantaj al acestui plutitor mecanic ”quickstop” consta in pretul redus. Aest lucru il face sa fie accesibil oricarui utilizator, permitand achizitionarea fara a mai fi nevoiti sa cautam in alta parte “mai ieftin”.

Din acest motiv magazinul online www.shop-einstal.ro a ales sa ofere acest produs, tocmai pentru a sti ca produsele oferite sunt foarte bune din punct de vedere calitativ.

Acest magazin distribuie aceste produse marca Mac 3 Water Systems, un nume de care cel mai probabil am auzit cu totii. O gama mare de flotoare poate fi achzitionata din acest magazin, purtand aceeasi semnatura si avand garantia calitatii in orice moment.

Un alt avantaj al acestui produs consta in faptul ca este dotat cu un filtru special care protejeaza dispozitivul de infundare. Deja este cunoscut faptul ca apa reprezinta un lichid transportor, si ca diverse particule pot fi gasite alaturi de apa. Filtrul insa are rolul de a stopa aceste particule de a ajunga la componentele produsului, protejandu-l in consecinta, si protejandu-ne si noua investitia. Functionarea unui produs fara ca acesta sa se defecteze ne aduce beneficii majore deoarece in acest caz nu vom mai fi nevoiti sa scoatem bani din buzunar pentru a plati in permanenta reparatiile necesare.

Faptul ca un plutitor mecanic ”quickstop” este reglabil constituie un alt avantaj deoarece in acest fel se poate folosi produsul in orice tip de vas tampon. Lungimea acestuia este reglabila si este cuprinsa intre 350 si 450 mm, in functie de dimensiunile cisternei sau ale incintei in care acest plutitor mecanic ”quickstop” urmeaza sa fie folosit. In acest fel este eliminata posibilitatea sau mai bine spus nevoia si conditionarea de a achizitiona un alt produs similar cu dimensiuni mai mari, lucru care din nou ne scuteste de cheltuieli inutile si de o fuga interminabila, de un maraton printre produse de acest gen din diverse magazine.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…