Avantajele achizitionarii unei usi de garaj Gunther-Tore

0 Shares
0
0
0

Avantajele achizitionarii unei usi de garaj Gunther-Tore Firma germana Gunther-Tore s-a impus ca producator in domeniul usilor de garaj inca de la infiintare. Ceea ce a facut ca Gunther-Tore sa devina lider pe piata de profil a fost interesul permanent al companiei de a satisface nevoile clientilor sai, precum si dorinta continua de inovare a produselor.
Usi de garaj Gunther-Tore: avantaje competitive

Usile de garaj Gunther-Tore sunt dotate cu panouri de 45mm, grosime care asigura rezistenta mare la vant, precum si izolare termica si fonica de calitate superioara. De asemenea, panourile prezinta garnituri speciale cu polimer, ceea ce le face mai rezistente la temperaturi joase.

Usile de garaj din seria 45C sunt dotate cu suporti de role si balamale din INOX, iar cele din gama 45S au feronerie din otel zincat. Montajul feroneriei este facilitat de suruburile autofiletante in locatii pregaurite din fabrica,. Acest lucru reduce considerabil  timpul de montaj.

Folosirea usilor de garaj este extrem de usoara si se realizeaza in conditii de siguranta. Usile de garaj sunt prevazute cu sisteme de contrabalansare care sa faciliteze o utilizare usoara si sigura.

In cazul in care este necesar, usile de garaj pot avea inclusiv o usa pietonala incorporata, cu deschidere catre exterior, de stanga sau de dreapta.

Panourile au un design exceptional. Configuratia acestora asigura o aliniere, etansare si izolare termica perfecte. Deoarece panourile sunt pregaurite, montajul se face cu usurinta si fara erori.

Garnituri speciale din cauciuc polimeric elastic asigura etansarea pe contur a usilor de garaj. De asemenea, la gradul sporit de etansare contribuie inclusiv chederele cu lamela dubla, montate pe sinele de rulare verticale si pe profilul de buiandrug.

Sistemul de contrabalansare a usilor de garaj Gunther este unul extrem de fiabil. Usile de garaj din seria 45C au arcuri de torsiune montate in spatele sinelor orizontale sau la buiandrug, care includ sisteme de protectie. Usile din seria 45S prezinta arcuri de intindere, dotate cu un sistem special, arc in arc. Acesta are rolul de a elimina orice pericol de accidentare.

Gama de usi de garaj pusa la dispozitie de producator are o varietate foarte mare de finisaje. Exista 5 variante dintre care poti alege: Microwelle, S-Typ, M-Typ, L-Typ si Kassette. De asemenea, poti alege una dintre cele 9 culori standard, in functie de tipul panoului sau una dintre cele 3 variante de decor lemn: stejar auriu, stejar inchis sau cires.

De asemenea, usile de garaj Gunther-Tore pot fi realizate la comanda, in functie de dimensiunea golului.

Pentru informatii suplimentare despre produsele Gunther-Tore, click aici.

0 Shares
You May Also Like