Puncte forte si puncta slabe ale terminalelor iPhone 7

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile sunt in prezent cele mai cautate si cele mai indragite dispozitive dintre toate cele care se gasesc pe piata, iar acest lucru este fara indoiala logic, daca stam sa ne gandim la cat de performante sunt aceste dispozitive.

In acest an, unul dintre cele mai indragite terminale a fost, fara doar si poate modelul iPhone 7, iar acest lucru este lesne de inteles, tinand cont de specificatiile tehnice remarcabile pe care le au aceste telefoane.

In primul rand, spatiul de stocare al acestor dispozitive care poate sa fie in functie de preferinte de 32 GB, de 128 GB sau de 256 GB reprezinta unul dintre punctele forte ale acestor terminale.

Ecranul multi touch realizat dupa tehnologia IPS, care are diagonal de 4.5 inch, si o rezolutie de 1334X750 pixeli reprezinta iarasi un punct forte al acestor telefoane.

Un alt aspect extrem de important este reprezentat de faptul ca aceste modele sunt foarte rezistente atat la apa cat si la praf, asa ca daca iti vei scapa terminalul iPhone 7 in apa, nu va fi nevoie sa il duci la un service iPhone pentru o eventuala reparatie.

Tot in ceea ce priveste punctele forte ale acestor terminale, ar cam trebui sa amintim neaparat camera foto principala de 12 MP, care beneficiaza de un zoom digital de pana la 5x, insa camera foto mai are si alte specificatii remarcabile pe care nu le voi mai enumera aici.

Faptul ca bateria unui asemenea model rezista cu pana la doua ore incarcata mai mult decat bateria modelului iPhone 6s reprezinta deasemenea un alt motiv pentru care se merita sa iti indrepti atentia spre un asemenea smartphone.

Ei bine, daca pana acum am prezentat cateva dintre punctele forte ale acestor modele, in continuare vom incepe sa discutam despre punctele slabe si despre aspectele mai putin placute ale acestora.

In primul rand, modelele iPhone 7 sunt destul de scumpe raportat la salariile din Romania, asa ca nu orice utilizator de smartphone isi permite sa isi cumpere un astfel de telefon.

In cazul unei situatii neplacute, precum aparitia unei defectiuni de exemplu, este important de mentionat faptul ca o eventuala reparative va fi destul de costisitoare, in comparatie cu reparatia unor modele ce apartin altor producatori.

Faptul ca butonul home nu mai este cel clasic cu care erau invatati utilizatorii de iPhone, ci a fost inlocuit cu un buton home ractil, pentru foarte multi utilizatori reprezinta un punct slab al acestor telefoane.

De multe ori in momentul suprasolicitarii terminalului se va auzi un bazait al procesorului, iar acest lucru cu siguranta nu are cum sa fie pe placul utilizatorilor de terminale de la Apple.

Ei bine, acestea fiind spuse, am enumerate in acest articol cateva puncta forte ale acestor terminale, dar si cateva puncta mai putin placute utilizatorilor.

Cei care isi vor dori sa isi cumpere un terminal iPhone 7 cu siguranta nu vor tine cont de aceste aspecte neplacute, ci isi vor alege un asemenea model.

Este insa important ca aceste telefoane sa fie cat mai bine intretinute, pentru a nu fi nevoie sa ajunga la service.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…

BlogReview Sony Xperia 10

Dat fiind faptul ca avem atat de multa nevoie de ele in viata noastra de zi cu zi,…