Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]
Ce te invata Ovb Allfinanz Romania despre asigurarea locuintei?

Ce te invata Ovb Allfinanz Romania despre asigurarea locuintei?

Blog, Casa si gradina , October 2, 2017

In momentul in care iti cumperi o casa sau un apartament ori o garsoniera, sau atunci cand iti construiesti o casa, unul dintre primele lucruri pe care ar cam trebui sa le faci, ar fi acela de a lua legatura cu expertii in consultanta de la Ovb Allfinanz Romania, care te vor indruma sa inchei cat mai rapid o polita de asigurare a locuintei.

Mai mult ca sigur te vei intreba de ce ar trebui sa inchei o asemenea polita de asigurare, mai ales ca sunt o multime de persoane la noi in tara, care nu incheie o asemenea polita de asigurare.

Specialistii in consultanta, care lucreaza la cea mai renumita firma de pe piata, in mod evident te vor ajuta sa intelegi ca in momentul in care detii o locuinta, fie ea casa, apartament sau garsoniera, pot sa existe anumite riscuri.

Ei bine, aceste riscuri acoperite de catre polita de asigurare, reprezinta acele actiuni sau fenomene care pot avea diferite efecte sau urmari negative, care pot sa produca avarieri serioase ale locuintei.

In momentul in care ai o asemenea polita de asigurare a locuintei platita, in cazul in care se intampla vreo nenorocire, nu mai ai nici un motiv de ingrijorare, pentru ca vei putea sa ceri sa fii despagubit, si cu siguranta vei fi despagubit de catre firma de asigurare la care ai incheiat polita.

Aceste riscuri pe care polita de asigurare a locuintei le acopera, sunt prevazute intr-un mod expres in contractul de asigurare pe care il ai deja incheiat la o anumita societate de asigurare.

Daca ai de gand sa optezi pentru o polita facultative de asigurare, trebuie sa stii ca aceasta poate sa iti acopere cele trei riscuri de catastrofa care sunt cuprinse si in polita de asigurare obligatorie a locuintei, respectiv alunecari de teren, cutremur sau inundatii.

Ca si o idee, referitor la riscurile pe care le preia o societate de asigurari, in cazul in care optezi pentru o polita de asigurare facultative a locuintei, putem aminti incendiile, trasnetul, explozia, sau caderea unor corpuri de pe locuinta asigurata.

In functie de tipul de asigurare facultative pentru care ai optat, si de polita de asigurare incheiata, compania de asigurari poate sa isi asume si riscul unui cutremur, a unor evenimente atmosferice periculoase precum furtunile, ploaia torentiala sau grindina etc.

Deasemenea, alunecarile sau prabusirile de teren, apa de conducta si refularea acesteia, coleziuline cu autoturismele sau chiar si vandalismul, furtul bunurilor din casa sau a elementelor constructive, distrugerile provocate de animale, avariile centralelor termice sau alte riscuri de acest gen, pot sa fie asumate de catre orice firma de asigurare, in functie de polita pentru care se opteaza.

Ei bine, acestea fiind spuse, cam aceste riscuri si le pot asuma companiile de asigurari atunci cand ai de gand sa optezi pentru asigurarea locuintei, insa inainte de a alege sa colaborezi cu o anumita societate de asigurari, ar trebui sa te consulti cu expertii de la Ovb Romania, care te pot indruma spre cele mai bune firme de asigurari.

 

Random Posts:

Be Sociable, Share!