Cat costa o husa pentru smartphone?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care iti cumperi un smartphone, trebuie sa tii cont de faptul ca dispozitivele pe care le gasim pe piata in zilele noastre sunt destul de sensibile, asa ca trebuie sa iti mai ramana bani si pentru achizitionarea accesoriilor de protectie compatibile acestuia.

In acest caz, mai intai de toate va trebui sa te gandesti la achizitionarea unei folii de sticla pentru protectia ecranului, tinand cont de faptul ca display-ul este fara indoiala cea mai sensibila piesa a unui smartphone.

Atunci cand vrei sa alegi un astfel de accesoriu protector pentru ecran, nu prea ai la ce anume sa te uiti, pentru ca mai toate foliile din sticla au aceleasi dimensiuni si aceleasi caracteristici.

Urmatorul accesoriu de protectie pentru smartphone pe care va trebui sa il cumperi, este fara indoiala husa pentru telefon, asa ca aici trebuie sa tii cont de mai multe detalii importante, pentru a alege husa ideala pentru telefonul tau.

In primul rand, atunci cand vrei sa iti indrepti atentia spre huse telefoane, va trebui sa tii cont de materialul din care este realizata husa.

De ce? Pentru ca sunt huse realizate din materiale de calitate superioara, dar se pot gasi huse pentru smartphone si realizate din materiale de o calitate ceva mai indoielnica, iar protectia de care va beneficia telefonul va fi in mod direct influentata de acest lucru.

Chiar si pretul unei huse pentru smartphone va fi influentat de materialul din care este realizata husa, si de gradul de protectie pe care aceasta il va putea oferi.

Va trebui sa tii cont si de faptul ca poti sa gasesti atat huse universale pentru smartphone care sunt mai ieftine, sau poti opta pentru huse realizate anume pentru modelul de telefon pe care l-ai ales, si care au preturi ceva mai ridicate.

In aceasta privinta, este important de mentionat faptul ca, desi o husa universala este mai ieftina decat o husa anume realizata pentru un model de telefon in parte, aceasta poate sa ii ofere terminalului o foarte buna protectie, chiar o protectie mai buna, daca este realizata dintr-un material de calitate superioara.

Ei bine, trebuie sa mai precizam si faptul ca preturile huselor pentru smartphone pot sa fie diferite de la caz la caz, daca nu se opteaza pentru huse universale.

Daca te intrebi cum este posibil asa ceva, ei bine, trebuie sa stii faptul ca pe piata sunt atat branduri mai scumpe si mai renumite, cat si branduri mai ieftine si mai putin renumite.

In conditiile in care optezi pentru un model de la un brand de top precum Samsung de exemplu, sau un terminal iPhone, atunci este lesne de inteles faptul ca accesoriile pentru aceste telefoane, indiferent ca discutam despre huse sau alte accesorii, vor avea preturi piperate, in comparatie cu accesoriile altor telefoane.

Chiar si culoarea huselor poate sa reprezinte un factor important in ceea ce priveste pretul unei huse pentru smartphone.

Asadar, din ceea ce se poate observa, pretul unei huse pentru smartphone poate sa fie diferit de la caz la caz, in functie de diferite asptecte, asa ca va trebui sa alegi cea mai buna husa, care vine la cel mai bun raport calitate – pret, si care este compatibila telefonului tau.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…

BlogReview Sony Xperia 10

Dat fiind faptul ca avem atat de multa nevoie de ele in viata noastra de zi cu zi,…