Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Noul Samsung Galaxy J6

Telefoane mobile , November 7, 2018

In cazul in care smartphone-ul pe care il detii nu te mai incanta, cu siguranta a cam sosit acel moment in care trebuie sa iti indrepti atentia spre un dispozitiv nou.

Poti de exemplu sa iti indepti atentia spre un model foarte scump, si care sa dispuna de specificatii tehnice impresionante, sau iti poti indrepta atentia spre un dispozitiv la un pret atractiv pentru orice buzunar, si care sa aiba performante decente. Discutam aici despre modelul Galaxy J6 de la Samsung.

Un astfel de dispozitiv dispune de un display HD Super AMOLED de 5,6 inch, si cu o rezolutie de 1480 x 720 pixeli, ceea ce cu siguranta pentru tine reprezinta un avantaj in cazul in care folosesti telefonul pentru a naviga pe internet sau pentru a socializa cu prietenii virtuali.

Camera foto de 13 MP reprezinta un alt mare avantaj al telefonului, pentru ca nu toate terminalele cu preturi aproximative au o astfel de camera foto. Vei putea sa faci o multime de poze pe care sa le incarci pe retelele de socializare cu un astfel de telefon. Chiar si selfie-urile vor fi ideale daca stam sa ne gandim ca un astfel de dispozitiv este dotat cu o camera frontala de 13 MP.

Despre procesorul telefonului trebuie precizat faptul ca este unul de tipul Exynos 7870 cu 8 nuclee si care poate atinge frecventa maxima de 1.6 Ghz. In ceea ce priveste sistemul de operare, dupa cum probabil stii, acesta este Android, iar aici discutam despre versiunea Android 8.0 Oreo.

Spatiul de stocare al unui astfel de dispozitiv este de 32 GB, suficient pentru a putea pastra cele mai importante fisiere salvate, insa acest spatiu de stocare poate fi extins cu un card de memorie de cel mult 256 GB. Nici la capitolul memorie RAM nu sta tocmai rau dispozitivul Galaxy J6, acesta dispunand de 3 GB memorie RAM.

Dispozitivul dispune de conectivitate bluetoth, wifi, functioneaza la viteza 4G si dispune si de modul GPS. Deasemenea, mai trebuie precizat ca acesta este un model dual sim, si detine si senzor de amprenta.

Un aspect important de care trebuie sa tii cont este bateria telefonului. Aceasta este de tipul Li-Po, si are o capacitate de 3000 mAh. Poti insa cand iti cumperi telefonul sa iti alegi si o husa cu baterie Samsung, iar un astfel de accesoriu iti va fi util pentru incarcarea bateriei telefonului.

O asemenea husa are o baterie exerna atasata, asa ca poti sa folosesti accesoriul atat pentru a proteja dispozitivul, cat si pentru a-i incarca bateria. In cazul in care te vei afla vreodata intr-un loc in care nu iti poti incarca telefonul, acest accesoriu cu siguranta iti va fi de mare ajutor.

Asadar, una peste alta, in conditiile in care ai nevoie de un smartphone nou, insa iti doresti un dispozitiv care sa dispuna de specificatii tehnice bune, si care sa nu coste foarte multi bani, cu siguranta modelul Samsung Galaxy J6 este dispozitivul spre care trebuie sa iti indrepti cat mai rapid atentia.

Random Posts:

Be Sociable, Share!