Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Cum poti cumpara un calculator second hand?

Blog, Tehnologie , November 8, 2018

Cauti sa inlocuiesti computerul actual? Poti alege calculatoare second hand i5. Pe de o parte, acesta este un moment interesant. Este sansa ta de a avea o experienta noua si de a-ti indeplini sarcinile pe care nu le-ai putut face inainte. Pe de alta parte, contul dvs. bancar este pe punctul de a lua o lovitura.

Dar nu trebuie sa va grabiti si sa comandati cea mai recenta masina. Puteti cumpara un PC folosit, pre-detinut sau reconditionat. Si exista mai multe motive sa luati in considerare aceasta abordare decat credeti.

De ce sa cumperi un computer? Daca aveti nevoie doar de o modalitate de a scrie teme si lucrari, nu conteaza daca aveti cel mai recent procesor si gramezi de memorie RAM. Acelasi lucru este valabil daca doriti ceva pentru navigarea pe internet si tranzactii bancare online.

Deschideti Managerul de activitati (Windows), Monitorul de activitate (Mac) sau Sistemul de monitorizare (Linux). Marea majoritate a resurselor PC-ului dvs. vor fi inactive in timp ce faceti aceste sarcini de baza. RAM poate fi cea mai mare problema, dar chiar si el devine inutil dupa o anumita valoare.

Sigur, daca editati videoclipuri profesional, este posibil sa stiti exact de  care dintre cele mai recente componente hardware aveti nevoie pentru a va imbunatati fluxul de lucru. Dar vreti sa jucati cele mai noi jocuri aveti nevoie de ceva puternic.

Cumpararea de calculatoare uzate sau refurbished va economiseste sute de dolari. La capatul inferior, puteti merge intr-un magazin second hand cum este cel din link si puteti iesi cu un PC functional pentru aproximativ o suta de dolari.

Aceasta masina poate fi prea veche pentru cea mai recenta versiune de Windows, dar cu Linux, poate mai ramane multi ani in viata. Chiar si o versiune mai veche de Windows, cum ar fi Windows 7, este buna atata timp cat inca primeste actualizari de securitate.

Nu trebuie sa  optati pentru hardware destul de depasit, totusi. Multe site-uri web ofera calculatoare care au doar cativa ani. Luati in considerare cumpararea generatiei anterioare de laptop-uri de la companii precum Dell, HP si Apple.

Adesea, progresele inregistrate in modelele actuale sunt cosmetice, cum ar fi o rezolutie mai mare a ecranului sau o durata de viata a bateriei mai mare. Sunt dragute? Sigur. Dar, din nou, in functie de nevoile dvs., nu exista motive sa platiti acea taxa in plus pentru ceva ce nu va trebuie.

S-ar putea sa va ganditi ca cumpararea unui PC atunci cand este nou va ofera o viata mai lunga a produsului. Si da, acest lucru este adevarat din punct de vedere tehnic. Dar cei care stiu cum sa foloseasca un calculator vor avea tot o durata de viata lunga si cu unul second hand.

Cum asa? Veti schimba comportamentul. In timp, veti afla ce software este cel mai eficient. Stiti cand sa inchideti programele pe care nu le mai folositi. Si probabil ca veti transfera mai multe date pe o unitate externa cu mai mult spatiu, facand mai putina presiune asupra celei din PC.

Random Posts:

Be Sociable, Share!