Sfaturi pentru a alege buchetele de cununie

0 Shares
0
0
0

Atunci cand cumparati buchete de cununie si vreti sa gasiti cele mai frumoase modele, click aici pentru inspiratie. In continuare va prezentam mai multe sfaturi utile.

Prioritizati florile care sunt un must si cele pe care doar v-ar placea sa le aveti de ex. buchete pentru petrecerea de nunta si o piesa centrala pentru fiecare masa. Nu are rost sa veniti la un florar cu o poza Pinterest cu nenumarate buchete de flori, elemente de centru si plafoane, plus coroane de flori pentru toate domnisoarele de onoare, daca aveti un buget restrans.

Spune totul de la inceput. Florarii sunt foarte creativi si priceputi – pot crea ceva frumos in bugetul dvs., promitem. De asemenea, florile sunt de obicei pline cu o multime de verdeata inutila. Imi place sa-mi aleg singur flori solitare, cu exceptia cazului in care exista ceva cu adevarat extraordinar intr-unul din buchetele pre-facute. E rar, totusi.

Locatia mea va afecta florile mele?

Spatiul in care alegeti sa primiti ceremonia si receptia este un lucru vital pe care trebuie sa il luati in considerare atunci cand va ganditi la aranjamentele de flori.

Daca aveti o camera vasta de ceremonii, ca un castel cu tavane inalte, atunci veti avea nevoie de aranjamente mari care sa nu se piarda in spatiu.

Spre deosebire, localurile mici, salile mari va permit de multe ori sa va aduceti propriile decoratiuni, dar veti avea  un timp scurt pentru a le instala si a le pune la locul lor, astfel incat draperiile florale elaborate nu vor functiona. Unele aranjamente pur si simplu nu vor fi posibile in locul dvs. de intalnire, deci adresati-va echipei de nunta a locatiei despre ceea ce a functionat inainte.

Dupa cum subliniaza Sam, “Fiecare florar este atat de unic si individual, stilurile pe care le creeaza poate sa nu se potriveasca in locatia ta.” Gaseste un florar care impartaseste viziunea ta si o poate face sa functioneze in spatiul tau.

Ar trebui sa aleg flori in sezon?

Florile sezoniere arata mai bine, sunt de o calitate mai buna si sunt mai ieftine. Bujorul de exemplu, este in sezon in Marea Britanie de la mijlocul lunii mai pana la inceputul lunii iulie: bujorii sunt perfecti pentru o nunta de vara engleza, dar ar trebui sa ii transportati din strainatate in alte perioade ale anului, cu cheltuieli mari si la o calitate mai mica. Vorbeste unui florar despre cele mai bune flori disponibile in sezonul nuntii tale – vor arata mai potrivite.

O mireasa medie isi petrece 12 luni pentru a-si planifica nunta, asa ca odata ce ai stabilit data, viziteaza o piata de flori locale, si petrece cateva ore navigand prin toate florile oferite. Veti vedea ca aceleasi flori care vor fi in sezon pentru acel moment anul viitor si ar putea fi chiar introduse flori pe care nu le-ati vazut niciodata!

Aveti intotdeauna in vedere sezonul de mentinere a florilor cat mai proaspete posibil. Siobhan de la La Belle Floral Designs spune: “La nunti de vara este cel mai bine sa ai cateva vaze la locul unde se vor pune buchetele de mireasa si domnisoara de onoare dupa ceremonie – acest lucru le va opri de vejtejit si de asemenea se vor  adauga la decorul receptiei .“

0 Shares
You May Also Like