Moto G5 – noul cal de cursa lunga al gamelor mid-range

0 Shares
0
0
0

Sunt deja multi ani de cand Motorola s-a impus in zona smartphone-urilor cu un pret decent, dar cu performante excelente. In acest an Lenovo (cei care au cumparat Motorola), au lansat doua noi smartphone-uri din apreciata serie G – Moto G5 si Moto G5 Plus. Daca esti in cautarea unui service telefoane ce asigura reparatii profesionale, viziteaza ServiceGsm.ro si nu vei regreta!

Pentru fanii Motorola si nu numai, G5 Plus va fi cu siguranta device-ul care va atrage mai mult atentia. Are un SoC performant, un Snapdragon 625, camera Dual-Pixel cu auto-focus rapid, totul la un pret de pornire, de 230 de dolari.

Moto G5, fratele mai mic este putin diferit si ar trebui sa stiti diferentele ca sa stiti ce sa cumparati, daca va doriti unul dintre ele. G5 simplu are un display mai mic, de 5 inch, un SoC semnificativ mai slab – Snapdragon 430 si o camera diferita cu mult, mai slaba de cea de pe G5 Plus.

De asemenea, G5 nu este disponibil pe piata din Statele Unite, iar aceasta ar fi cea mai importanta diferenta. De ce asta? Ei bine, simplu – pretul pentru pentru Moto G5 Plus ar putea fi de 230 de dolari pentru piata din Statele Unite, dar in Europa si in restul lumii pretul este mult mai mare, 280 sau 300 de lire.

Acest pret deschide spatiul pentru Moto G5 – un telefon de 230 de lire, care nu si-ar gasi locul in Statele Unite. Toate aceste compromisuri pentru a obtine un pret de pornire mai mic, merita pana la urma? Sa aruncam o privire la experienta Moto G pentru a vedea daca merita luat in considerare.

Design.

Nu te poti plange de optiuni cand vine vorba despre design de smartphone, in 2017. Chiar si Samsung Galaxy A, un telefon ieftin, dispune de un corp din sticla + metal, asa ca ce sa mai vorbim de telefoane mai scumpe sau de flagship-uri.

Moto G5 in schimb, nu se califica dupa parerea noastra, drept un telefon ieftin – este chiar mai ieftin de-atat. Din aceasta cauza, suntem pregatiti sa acceptam diferite compromisuri in design, asa cum ar fi marginile ceva mai groase sau look-ul general putin neinspirat.

Pentru tot ceea ce conteaza de fapt, Moto G5 este un telefon practic cu o constructie solida, care va fi apreciat de utilizatorii cu buget redus. Senzorul de amprenta este pozitionat pe partea din fata si este destul de precis, asa cum sunt majoritatea in ziua de azi. Nu e totusi un buton fizic, asa ca nu poti face click pe el.

Toate butoanele fizice sunt pe partea din dreapta (marginea din dreapta a smartphone-ului). Construite din plastic, sunt totusi foarte solide si par a trece testul rezistentei in timp. Pe partea superioara, este jack-ul de 3.5 mm iar jos, un port micro USB. Ne-am fi dorit un USB Type C, dar la acest pret nu putem avea pretentii. Telefonul nu are certificare de rezistenta la apa, asa ca va recomandam sa-l tineti departe de lichide.

>/center>

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…

BlogReview Sony Xperia 10

Dat fiind faptul ca avem atat de multa nevoie de ele in viata noastra de zi cu zi,…