Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]
De ce sa mai aplicam sticla temper peste display-ul telefonului?

De ce sa mai aplicam sticla temper peste display-ul telefonului?

Blog , May 22, 2017

Dintre toate accesorii telefoane, unul important de care aveti nevoie, dupa achizitionarea unui telefon mobil, este folia de protectie a ecranului. Aceasta mai nou este facuta din sticla temperata, la fel ca si ecranul telefonului. Ne putem pune intrebarea de ce sa mai aplicam inca un strat de sticla temperata peste cel al telefonului?

Raspunsul este simplu, pentru protectie. Daca se sparge primul strat, ramanem cu ecranul original nevatamat, folia normala oferind protectie doar la zgarieturi, nu si la cazaturi. Sticla temperata este un tip de sticla care ofera mai multe avantaje fata de foliile clasice de plastic, de aceea ecranul telefoanelor moderne este acoperit cu un strat din sticla temperata.

Aceasta sticla temperata sau  securizata este mult mai dura decat cea clasica, in plus protectoarele de pe aceasta sticla sunt acoperite cu straturi care ajuta la cresterea rezistentei, zgariindu-se foarte greu.

Un alt plus al sticlei temperate este acela ca ofera un plus de confort, lucru posibil prin aplicarea unui strat oleofobic, care impiedica acumularea grasimii, degetul alunecand mult mai usor pe ecran decat in cazul folosirii unor folii de plastic.

O alta forma de protectie a telefonului este husa. Primul aspect important este materialul din care este facut acest accesoriu. Cand vorbim despre huse, exista o optiune extrem de atractiva, husele din silicon.

Acestea sunt transparente, dar si subtiri, neinsemnand ca nu ofera protectie, mulandu-se foarte usor pe suprafata si marginile telefonului si iti dau o senzatie placuta cand ai telefonul in mana, pentru ca sunt moi. Husele de protectie pentru telefon mai pot fi din plastic,  material textil, piele si chiar metal. In functie de modul in care sunt utilizate, husele poti fi si de tip flip.

Husele flip sunt cele care au si o parte ce acopera ecranul, iar cele din piele sunt foarte populare. Unele au si o fereastra pe care poti sa vezi cat este ceasul. Husele din metal iti ofera un plus de rezistenta in comparatie cu orice alt tip de husa, dar sunt putin mai grele.

Cele din plastic sunt foarte populare si sunt disponibile in tot felul de culori si forme, de la cele mai simple la cele mai interesante si chiar amuzante. Acestea au avantajul ca se gasesc pentru aproape orice model de telefon.

De ce sa aleg o husa de protectie? La aceasta intrebare iata cateva raspunsuri: smartphone-urile sunt realizate din materiale sensibile; se mai intampla si accidente, oricat de atenti am fi; husele au si rol estetic, nu doar de protectie; reparatiile in caz de dauna sunt costisitoare; husele sunt accesibile ca si pret.

Aceste motive sunt mai mult decat suficiente pentru a convinge orice utilizator de smartphone sa isi accesorizeze telefonul corespunzator. Pentru a evita sa ai o paguba inutila din cauza unui accident nefericit si pentru a-ti proteja investitia intr-un smartphone de ultima generatie, alege husele si foliile de protectie cele mai potrivite cu gusturile tale.

In concluzie, achizitionarea unui  smartphone ar trebui insotita si de accesorizarea lui cu husa sau folie de protectie a ecranului.

Random Posts:

Be Sociable, Share!