Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Husa, protectia oricarui tip de smartphone

Telefoane mobile , March 12, 2019

Cu toti stim ca smartphone-urile, pe cat sunt de performante, pe atat sunt de fragile. Mai ales din punct de vedere al display-ului lor, pe care marii creatori se chinuie de ani buni sa il faca mai puternic, dar din pacate pana acum nu au reusit acest lucru.

Fragilitatea ecranului reprezinta unul dintre principalele aspecte, care ne pot face sa avem o mai mare grija de telefonul pe care il detinem. Primul lucru care ne poate feri de o astfel de intamplare nefericita il poate reprezenta husa de telefon.

Chiar daca unii sunt de parere ca odata atasata o husa pe suprafata unui telefon acesta nu mai functioneaza in parametrii normali, lucrurile nu stau deloc asa. In zilele noastre, mai ales in cazul smartphone-urilor performante, sunt create huse personalizate speciale pentru acestea, care sa le poata face functionabile in intregime si bineinteles sa le acorde si siguranta maxima de care acestea au nevoie.

Cand spunem asta nu ne referim la husele de telefon ieftine, realizate din plastic, caci acelea in afara de faptul ca pot fi personalizate foarte usor nu mai prezinta niciun alt avantaj.

Cat despre dezavantajele pe care acestea le ofera unui telefon mobil putem spune ca sunt destule. In primul rand, o husa realizata din plastic poate avea urmatoarele dezavantaje asupra unui telefon mobil: il poate zgaria foarte usor si nici nu ii ofera acestuia siguranta de care are nevoie.

De exemplu, cand iti cade jos un telefon imbracat cu o husa de plastic acesta se poate deteriora foarte usor sau se poate intampla chiar ca ecranul acestuia sa se sparga. Si stim cu totii ca decat sa schimbi ecranul unui smartphone, mai bine mai pui ceva bani si iti cumperi altul nou.

De preferat, in cazul smartphone-urilor de ultima generatie, raman husele din silicon sau din piele, deoarece acestea au un foarte mare rol in protectia lor si nu numai atat, caci aceste tipuri de huse au si capacitatea de a oferi un anumit stil oricarui tip de telefon mobil.

Este evident si faptul ca aceste tipuri de huse au un pret mai ridicat decat al huselor create din plastic, insa se merita, atata timp cat stim ca telefonul este pastrat in conditii optime de siguranta.

Un alt model de huse preferate sunt husele de telefon personalizate. Acestea sunt de obicei preferate de tinerii care doresc ca telefonul lor mobil sa iasa mereu in evidenta si sa fie unic.

De obicei, se pot personaliza cu aproape orice si nu sunt nici foarte scumpe, asa ca oricine si le poate permite.
Orice tip de telefon face parte din rutina noastra zilnica, asa ca trebuie pastrat in conditii bune pentru a ne putea bucura de el mult timp.

Random Posts:

Be Sociable, Share!