Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Care sunt factorii care cauzeaza probleme de receptionare a semnalului?

Blog , March 22, 2019

Telefoanele mobile din zilele noastre, intampina probleme de multe ori in ceea ce priveste receptionarea semnalului gsm, iar in continuare vom vedea care sunt factorii care cauzeaza probleme de receptionare a semnalului.

Utilizatorii care se confrunta in mod constant cu o asemenea problema, indiferent de locatia in care se afla, cel mai probabil se confrunta cu o antena semnal defecta, asa ca trebuie sa isi aleaga din categoria de piese telefoane originale o antena de semnal, pentru a o inlocui pe cea problematica.

In urmatoarele randuri veti putea descoperi care sunt cativa dintre cei mai importanti factori care cauzeaza pribleme in ceea ce priveste receptionarea semnalului gsm.

Telefon gresit. Exista o mare diferenta in ceea ce priveste calitatea antenelor in telefoane. In ceea ce priveste iPhone 5 si Samsung Galaxy S3, versiunile anterioare ale acestor telefoane au avut rezultate mai bune in ceea ce priveste receptionarea semnalului gsm.

Prea multe aplicatii. Cu cat mai multe aplicatii aveti instalate in telefon, cu atat este mai greu se va receptiona semnalul gsm. Aplicatiile creeaza zgomot nedorit si perturba receptionarea semnalului.

Aplicatii gratuite. Jocurile gratuite, cum ar fi Angry Birds, nu costa nici un ban, dar sunt pline de reclame care mananca latimea de banda si pot contribui la acoperirea slaba a telefonului.

Inchideti aplicatiile. Este o idee buna sa le inchideti cand nu sunteti in uz. Chiar daca nu utilizati o aplicatie, aceasta va trimite si receptiona in continuare semnale catre retea.

Sistemul de operare. Chiar daca va asigurati ca versiunea dvs. este actualizata, aveti riscul ca noua versiune sa fie mai grava decat cea veche. In plus, trebuie sa va asigurati ca ati instalat toate actualizarile corecte. Androidul este, de asemenea, disponibil intr-o multitudine de versiuni, dar fiecare producator de telefoane le adapteaza diferit, iar din acest motiv receptionarea semnalului gsm poate fi o problema.

Puteti intampina probleme in ceea ce priveste receptionarea semnalului gsm si atunci cand calatoriti cu trenul. Tuburile metalice din jurul ferestrelor in trenuri si materialele conexe pot fi ucigatoare ale semnalelor mobile. Cand trenul se misca repede, poate fi dificil pentru telefonul dvs. sa schimbe legatura intre piloni.

Furnizorul de servicii de telecomunicatii. Nu exista niciun fel de lucru ca cea mai buna retea. Reteaua care este cea mai buna pentru dvs. depinde de domeniul de acoperire in care va aflati atunci cand utilizati telefonul. Data viitoare cand intalniti o acoperire slaba, aruncati o privire la telefonul dvs. Amintiti-va ca exista multe lucruri care pot influenta experienta dvs. dincolo de reteaua in sine.

Asadar, in mare parte acestea sunt cateva dintre cauzele care provoaca probleme in ceea ce priveste receptionarea semnalului gsm de catre telefoanele mobile. Utilizatorii care se confrunta periodic cu probleme privind receptionarea semnalului, se pot gandi foarte serios la ideea de a inlocui antena de semnal, dupa cum am mai spus, iar astfel sansele ca problema sa fie remediata cresc considerabil. O antena de semnal poate fi inlocuita la service, iar operatiunea cu siguranta nu dureaza foarte mult timp.

Random Posts:

Be Sociable, Share!