Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Ce intrebari trebuie sa puneti in alegerea salii de nunta?

Organizare evenimente , March 9, 2019

Numătul în continuă creştere de săli de nunţi reprezintă un adevărat dezavantaj pentru cuplurile care urmează să se căsătorească, din cauza serviciilor atât de variate pe care acestea le pot oferi.

Cu toate acestea, atunci când urmează să stabiliţi detaliile desfăşurării evenimentului, este indicat să vă pregătiţi câteva întrebări pe care să le adresaţi personalului din restaurant, astfel încât să aveţi în vedere fiecare detaliu, iar nuntă dumneavoastră să fie una impecabilă.

Care este capacitatea sălii?

De cele mai multe ori, alegem sălile de nuntă în funcţie de decorul acesteia, mai ales dacă acesta este unul mai sofistical şi extravagant. Cu toate acestea, este foarte important ca salonul să fie nu doar aspectuos, ci şi foarte spaţios, mai ales dacă aveţi un număr mai mare de invitaţi.

Încercaţi de asemenea, să evitaţi saloanele cu forme ciudate, de exemplu cele în formă de T sau L, astfel încât să vă puteţi vedea toţi invitaţii la mese. În plus, vă recomandăm să vă informaţi şi cu privire la disponibilitatea sălii, în cazul în care există probabilitatea să schimbaţi data desfăşurării evenimentului.

Care este numărul ospătarilor?

Dacă aveţi deja stabilit numărul de invitaţi, este foarte important să cunoaşteţi şi numărul ospătarilor din salonul respectiv. De cele mai multe ori, fiecare ospătar are în grijă o masă pe parcursul serii, tocmai de aceea este esenţial să aveţi în vedere numărul acestora.

În plus, discutaţi şi despre costul acestora. Este posibil ca ospătarii să fie incluşi în preţul final sau va fi nevoie să achitaţi o sumă separată pentru aceştia. În general, personalul este plătit cu preţul echivalent al unui meniu, însă depinde foarte mult de la restaurant la restaurant.

Care este preţul meniurilor?

Una dintre cele mai importante întrebări pentru alegerea salonului perfect este fără doar şi poate cea legată de preţul unui meniu. Înteresaţi-vă cât mai mult cu privire la acesta, căci este foarte posibil ca acesta să varieze în funcţie de preferinţele dumneavoastră. De exemplu, există restaurante care oferă mai multe variante de meniuri all inclusive, în funcţie de bugetul pe care doriţi să îl alocaţi.

În plus, în cazul în care numărul de invitaţi este unul aproximativ, vă recomandăm să aveţi în vedere şi costul unor meniuri în plus, în cazul în care aceştia nu v-au confirmat încă prezenţa la eveniment. În plus, nu uitaţi şi de numărul de meniuri pe care vi-l impune proprietarul restaurantului. Ţineţi cont şi de acesta!

Random Posts:

Be Sociable, Share!