Cum alegi o baterie externa?

8 Shares
0
0
8

In momentul in care vrei sa iti cumperi un smartphone, cu siguranta trebuie sa ai in vedere si faptul ca mai trebuie sa iti indrepti atentia si spre cateva accesorii telefoane.

Din categoria accesoriilor pentru smartphone, cu siguranta mai intai de toate trebuie sa iti indrepti atentia spre o husa smartphone, si spre o folie de sticla pentru ecran, pentru ca acestea sunt accesorii de protectie pentru smartphone, si pot sa ii prelungeasca telefonului tau durata de viata.

Mai apoi, ai putea sa iti indrepti atentia spre o baterie externa, iar alegerea unui asemenea accesoriu cu siguranta va fi una inspirata pentru tine, pentru ca vei putea sa folosesti ori de cate ori iti vei dori acest accesoriu, pentru a-ti incarca telefonul atunci cand nu ai acces la o sursa de energie electrica.

In momentul in care mergi intr-o excursie cu autocarul, iar telefonul tau incepe sa se descarce, cu siguranta nu ai acces la o priza, asa ca telefonul tau trebuie sa primeasca energie electrica dintr-o oarecare sursa.

In acest caz, cu siguranta singura solutie pe care o ai la indemana, este aceea de a folosi bateria externa pentru incarcarea telefonului.

Ei bine, alegerea unei baterii externe nu este chiar atat de simpla precum pare, pentru ca va trebui sa tii cont de mai multi factori in momentul alegerii unei baterii externe. In primul rand, va trebui sa tii cont de modelul de telefon pe care il ai, si sa iti alegi o baterie care sa fie compatibila cu telefonul.

Un alt factor foarte important care conteaza extrem de mult in momentul in care iti alegi o baterie exerna, este reprezentat de performantele acesteia. Se spune despre aceste baterii ca au randamentul undeva la 50 – 75% din capacitatea mentionata de catre producator.

Asadar, in conditiile in care o baterie externa este de 4000 mAh, aceasta nu va incarca telefonul cu mai mult de 2000 – 2500 mAh. Deci si prin urmare, daca telefonul tau are o baterie cu o capacitate de 2000 mAh, atunci bateria externa pentru acesta trebuie sa aiba cel putin 3000 mAh.

Conectorii reprezinta un alt factor important care trebuie luat in calcul atunci cand iti cumperi un acumulator extern, iar aici este important de precizat faptul ca atunci cand numarul de conectori este mai mare si mai diversificat, vei puea sa conectezi mai multe dispozitive simultan, si automat o varietate de produse mai mare.

Sunt chiar si baterii externe care ofera porturi USB in loc de 2A si 1A, ceea ce inseamna ca dispozitivul se va incarca mult mai repede.

Portabilitatea este iarasi un factor foarte important de care va trebui tinut cont in momentul alegerii unui astfel de accesoriu, iar aici trebuie mentionat faptul ca cu cat dimensiunile si greutatea bateriei sunt mai mici, cu atat iti va fi mai usor sa transporti accesoriul.

Nu in ultimul rand, compatibilitatea este un factor foarte important de care va trebui sa tii cont in momentul in care iti alegi un accesoriu de acest gen.

Asadar, acestia sunt cei mai importanti factori de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi un acumulator extern.

8 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…