Cele mai bune RPG-uri pentru dispozitivele mobile

0 Shares
0
0
0

In ceea ce priveste jocurile mobile de rol, acestea nu au fost asociate cu telefoanele mobile decat in ultimul deceniu. RPG-urile, asa cum sunt cunoscute in mod obisnuit, sunt de obicei vazute ca jocuri pentru consola si PC. Si cu durate de rulare de 100 de ore si sisteme de lupta labirintice, nu este greu de inteles de ce.

Dar exista cativa factori care au adus acest boom in randul RPG-urilor pe dispozitivele mobile. Unul dintre acestia este pur si simplu dat de capacitatile smartphone-urilor moderne. Cu o putere de procesare la nivel de laptop si afisaje mai mari si mai clare, un dispozitiv mobil modern poate gazdui aceste lumi complexe cu usurinta. In acest sens, am devenit cu totii jucatori RPG in ziua de azi, indiferent daca ne dam seama sau nu. Iata cateva dintre jocurile actuale care fac parte din aceasta categorie.

Wayward Souls (fosta Wayward Saga) este un RPG de actiune de ordinul cel mai inalt. Wayward Souls combina lupta tactila cu lupta fizica plina de viata, temnitele randomizate si o multime de secrete.

Star Wars: Cavalerii Vechii Republici este un joc care iti ofera sansa de a fi un cavaler Jedi, avand posibilitatea de a-ti modela puterea si de a alege daca sa urmezi partea intunecata sau fortele binelui. Fireste, Star Wars: Cavalerii Republicii Vechi este un concurent demn pentru cel mai bun RPG jucat vreodata.

Banner Saga 2 – franciza Banner Saga evita setarile obisnuite de sub-Tolkien si JRPG steampunk in favoarea unui univers nordic frumos. Aceste selectii sunt versiunile originale care au ramas sub pecetea unei aventuri sumbru memorabile.

Final Fantasy IX nu este laudat la fel de mult ca Final Fantasy VII, dar este un joc extrem de controversat, ceea ce il face, fara indoiala, ultima dintre intrarile traditionale FF – este unul dintre cele mai bune JRPG care poate fi jucat pe dispozitivele iOS.

Old School RuneScape este unul dintre cele mai bune si mai rezistente MMO-uri care vine si in versiunea pe mobil – si pare a fi mai bun ca oricand. Aceasta este o adevarata capodopera multiplatforma care pastreaza tot farmecul jocului original.

Dungeon Rushers – un crawler excelent in temnita, care a fost fin perfectionat pentru jocul pe mobil – totul a fost completat cu o poveste destul de dur scrisa, iar jocul obtinut este unul inedit.

Star Wars: KOTOR II este o continuare a Star Wars: Cavalerii Republicii Vechi, preferata de multa vreme, o alta felie clasica de aventuri RPG, situata in universul SF-ului preferat al tuturor. Diversitatea sa este si mai mare, ceea ce il face si mai atractiv pentru jucatori.

Atunci cand joci RPG-uri, de cele mai multe ori ajungi sa cauti cele mai bune solutii pentru a inlocui vechiul display spart, iar noi iti recomandam sa cumperi display telefon de aici. Displayurile sunt casante iar jocurile pe telefon duc adrenalina la maxim si ne fac sa ne manifestam violent, de unde rezulta de cele mai multe ori accidente considerabile, care pun in pericol viata displayului.

 

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…