Ce urmarim atunci cand cumparam un carucior pentru copii?

0 Shares
0
0
0

Carucioarele sunt de toate formele, dimensiunile și modelele, de la cărucioare multifuncționale pentru utilizare de zi cu zi, sisteme ce permit adaptarea lor la masina pentru siguranța călătoriei, fie că este vorba despre scoici auto pentru copii Baby Matters sau orice altă marcă, cărucioare de jogging cu trei roți, rame de cărucioare sau cărucioare umbrelă.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați un cărucior de călătorie?

Am luat în considerare o varietate de factori importanți atat pentru confortul copilului dar și pentru siguranța acestuia. Unele cărucioare se evidentiază la unele aspecte altele sunt la moda, altele sunt mai populare, toate acestea însă trebuie să răspundă la celeași întrebări: cât este de greu, cât este de sigur, cum se poate plia pentru a ocupa cît mai puțin spațiu, prin ce metode de prindere se atasează de bancheta mașinii.

Cât de greu este căruciorul singur?

Greutatea este un aspectimportnat și deci evident de luat în considerare atunci când cumpărați un cărucior de călătorie. Indiferent dacă îl ridicați, ieșiți dintr-o mașină sau urcati sau coborâți trepte cu el în mână, cu cât mai ușor, cu atât mai bine. Luați în considerare, de asemenea, că opțiunile mai ușoare sunt mai usor de manevrat.

Ce volum ocupă atunci  când este pliat?

Un alt factor pe care l-am luat în considerare la această comparație este spațiul pe care căruciorul sau scoica auto îl ocupă atunci când nu este folosit. Fie că îl depozitati în garaj sau hol cu cât ocupă mai puțin spațiu cu atât mai bine.

Ce caracteristici speciale are?

Caracteristicile speciale ale cărucioarelor de călătorie pot include suporturi pentru pahare, huse pentru umbrele și tăvi de masă. Deși niciunul dintre acestea nu este esențial, unele dintre elementele suplimentare pot face diferența atunci când intervine decizia de cumpărare.

Cât de repede se pliază și se desfășoară?

Este un aspect destul de important mai ales că știm cu toții cât de nerăbdători sunt uneori copii. Dacă aveți un cărucior ce se transformă în scoică de mașină, timpul pe care îl petreceți, probabil cu copilul în brațe, pentru a monta scoica este important. La fel se întâmplă și la coborâre.

Cât de ușor este de curățat?

În cele din urmă, și un aspect extrem de important, este cât de ușor de curățat căruciorul, mai ales dacă veți fi departe de arsenalul obișnuit de produse de curățat de acasă. De la laptic sau sucuri, la măncare sau gustărele, fructe sau legume știm cu toții că orice accesoriu al bebelusului trebuie curățat foarte des  fară a rămâne pete .

Am făcut un rezumat al unor aspect importante atunci când decideți să cumpărați un cărucior. Evident fiecare nevoie e diferită iar caracteristicile pe care un părinte le caută pot diferi chiar și în funcție de cultură, zonă geografică, vârstă. Important e ca scaunul auto să ofere copilului toate condițiile propice pentru o deplasare comodă și în siguranță.

Pe piață găsim spre comercializare o gamă extrem de largă de produse de acest tip, trebuie doar răbdare și fără doar și poate micuțul dumneavastră va beneficia de tot ce e mai bun.

0 Shares
You May Also Like