Care sunt cele mai utilizate aplicatii mobile pentru editare video?

0 Shares
0
0
0

In ultimii 5 ani, continutul video a devenit din ce in ce mai popular. Asadar, indiferent daca este vorba de micro si macro influenceri sau chiar de useri obisnuiti ai platformelor de social media, mai multe persoane au inceput sa invete tehnici de editare video, pentru a livra cel mai bun continut. In acest articol, iti vom prezenta cele mai populare aplicatii mobile pentru editare video, astfel incat sa uploadezi materialele chiar de pe smartphone-ul tau.

Cu siguranta toti utilizatorii de telefon mobil au auzit cel putin o data de toate aceste aplicatii si chiar le-au folosit, insa ele merita listate in acest top al aplicatiilor pentru editare video. Acestea sunt utilizate chiar si de YouTuberi si de vedetele care vor sa apara bine pe retelele de socializare si vestea buna este ca au o utilizate intuitiva, nefiind complicat de folosit. Undele dintre ele sunt insa contra cost deci va trebui sa iei si asta in calcul.

  1.  Adobe Premiere Rush

Cea mai buna aplicatie de editare video care functioneaza pe mai multe sisteme de operare, precum: iOS, Android, Windows si MacOS. Premiere Rush este o aplicatie de editare video pentru generatia YouTube, care va permite invatarea rapida a tehnicilor de editare. De altfel, aceasta aplicatie simplifica procesarea rapida a clipurilor si incarcarea lor pe platformele de social media.

Premiere Rush nu este utila doar pentru YouTuber. Daca esti un editor video profesionist, vei putea prelua continut la care ai lucrat in Premiere Pro si poti face modificari suplimentare pe telefon sau tableta. Vei putea incarca continutul respectiv in Cloud si sa continui sa lucrezi la el in Premiere Pro. De altfel, interfata aplicatiei este extrem de simpla, cu pictograme si panouri mari, ceea ce o face foarte usor de utilizat pentru sarcini de editare video standard, cum ar fi corectarea culorii, adaugarea muzicii de fundal, voiceover sau adaugarea de titluri.

  1. GoPro

Ca si in cazul Adobe Premiere, si aplicatia GoPro poate fi utilizata pe mai multe sisteme de operare, precum: iOS, Android, Windows sau MacOS. Aplicatia mobila GoPro iti va permite sa controlezi de la distanta dispozitivul, dar si sa editezi imaginile. De altfel, aplicatia va oferi o interfata clara si simpla de utilizat, facilitand realizarea anumitor taskuri precum sincronizarea clipurilor cu muzica, adaugarea de fotografii, titluri si secvente time lapse, incluzand, totodata, grafice pe baza statisticilor.

Odata ce fotografiile si videoclipurile sunt pregatite, le poti incarca direct pe Instagram, Facebook, YouTube si multe alte platforme.

  1.  LumaFusion

LumaFusion este cea mai buna aplicatie de editare video pentru iOS, destinata in mod direct profesionistilor. Produsa de creatorii Pinnacle Studio, este folosita in mod obisnuit de jurnalisti si producatori video pentru a captura si edita videoclipuri din mers.

Interfata LumaFusion este destul de similara cu cea a aplicatiei Final Cut Pro X, iar instrumentele avansate oferite includ: capacitatea de inserare / suprascriere, cadru de taste, corectarea culorii, suport complet pentru PAL 25 fps la export, un mixer audio cu functii complete, suport pentru video vertical si instrumente avansate de creare a titlurilor.

 

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…