Cand ai nevoie de un nou scaun de birou?

0 Shares
0
0
0

Ai un job care iti permite sa lucrezi de acasa? Daca raspunsul este da, atunci cu siguranta ai nevoie de un scaun de birou cat mai confortabil, in conditiile in care este necesar sa petreci cateva ore asezat pe acesta.

Cu atat de multe magazine online si offline care comercializeaza scaune de birou, cu atat de multe modele de scaune de birou, de diferite dimensiuni si culori, confectionate din diferite materiale, poate fi o adevarata provocare sa gasesti un scaun potrivit.

In randurile urmatoare, am pregatit pentru tine cateva sfaturi utile, care speram sa te ajute sa alegi cea mai buna solutie, care de ce nu, poate fi chiar un scaun directorial ergonomic piele ecologica.

Pana atunci insa, iata sfaturile cele mai importante, care te pot ajuta sa faci cea mai buna alegere!

  1. Scaunele de birou de cea mai buna calitate au spatele complet

Un scaun de birou este deosebit de important in ceea ce priveste productivitatea persoanei care il foloseste. Atunci cand scaunul este confortabil, persoana care sta asezata pe scaun, este mai productiva, nu este distrasa din cauza disconfortului, si poate sta linistita in fata calculatorului pentru a lucra.

Opteaza pentru un scaun care are spatele complet, pentru ca acesta este confortabil pentru cel care il foloseste. De preferat este ca scaunul sa aiba cat mai multe pozitii reglabile. Daca are si setari de inclinare, dar si suport lombar, acestea sunt alte doua plusuri.

  1. Scaunul de birou trebuie sa fie reglabil

Cu totii am vazut scaune de birou care nu se puteau regla. Un astfel de scaun nu va reprezenta niciodata o alegere populara intr-un birou, mai ales daca va fi folosit de catre doua sau mai multe persoane.

In schimb, un scaun de birou care este reglabil, le permite utilizatorilor reglarea in functie de inaltimea dorita, le permite sa incline scaunul cat de mult doresc, pentru a se simti cat mai confortabil.

Dupa cum spuneam mai sus in articol, atunci cand scaunul este confortabil, persoana care foloseste scaunul devine mai productiva.

  1. Reglarea scaunului nu trebuie sa necesite folosirea unor instrumente

Pentru ca un scaun de birou sa fie eficient, acesta trebuie sa poata fi reglat in functie de utilizator. Cand doresti sa alegi un astfel de scaun, asigura-te ca nu trebuie sa folosesti diferite instrumente pentru a-l regla.

  1. Pune pret pe tapiterie

Tapiteria unui scaun de birou este foarte important sa fie cat mai confortabila si placuta la atingere, mai ales in cazul in care vei sta toata ziua pe ea.

O solutie buna ar fi sa optezi pentru un scaun directorial ergonomic piele ecologica, care are tapiteria dintr-un material de cea mai buna calitate, care va trece testul timpului. De fapt, cand discutam despre un astfel de scaun, nu doar tapiteria este de cea mai buna calitate, ci intreg scaunul.

Spatarul unui scaun directorial ergonomic piele ecologica are forma ergonomica, este confortabil, iar atunci cand vei folosi un astfel de scaun, vei putea petrece timp de calitate pe scaun, fara a te confrunta cu dureri de spate, dureri musculare sau incordare.

Asadar, acestea sunt 4 sfaturi care iti pot fi de mare folos atunci cand doresti sa alegi un scaun pentru birou. Conform specialistilor, aceste scaune necesita inlocuirea la fiecare 5 ani, insa in cazul in care nu te mai simti confortabil stand pe scaunul de birou, daca ai dureri musculare sau de spate, cu siguranta ai nevoie de un scaun de birou de cea mai buna calitate.

Daca nu tii cont de acest sfat, nu doar ca durerile pot persista si se pot inrautati, dar iti poate scadea nivelul productivitatii.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…