Ce rol au aplicatiile Podcast pentru Android?

0 Shares
0
0
0

Podcast-urile isi anunta revenirea in aceasta epoca digitala si o fac intr-un mod mare. In general, podcast-urile sunt o modalitate interesanta de a asculta subiecte de specialitate, muzica, carti audio, printre multe alte lucruri.

Acum, exista aplicatii pentru astfel de dispozitii pe care le puteti instala pe dispozitivul Android. Aplicatiile Podcast sunt disponibile pentru descarcare pe Google Play. Interesant este ca unele sunt gratuite, si le puteti instala pe atat pe telefoane mobile Huawei, cat si pe telefoane Samsung, Nokia, LG etc. Practic, acestea pot fi instalate pe toate telefoanele Android.

Intelegem ca poate fi dificil sa decideti ce aplicatie podcast vi se potriveste cel mai bine, deoarece optiunile sunt online interminabile, iar din acest motiv, va prezentam cateva astfel de aplicatii super interesante.

 1. Podcast Go

Podcast Go este printre cele mai descarcate aplicatii, si totul dintr-un motiv bine intemeiat. Aceasta aplicatie de podcast Android vine cu functii la moda si este usor de operat. Daca doriti sa aveti o experienta de ascultare mai buna a programelor audio, instalarea aplicatiei Podcast Go este o decizie inteligenta.

Aplicatia vine intr-o versiune gratuita si o alta care costa 2,99 USD. Unele dintre caracteristicile sale uimitoare sunt personalizarea temelor, cronometrul de somn, creatorul playlist-ului. Podcast Go va ofera optiunea de a descarca podcast-uri. Vine cu aproximativ 300.000 de spectacole.

Avantajele aplicatiei:

 • Optiune gratuita.
 • Ascultare offline.
 • Lista de redare proprie.

Dezavantajele aplicatiei:

 • Optiunea gratuita are reclame.
 1. Pod Antennae

Daca sunteti in cautarea unui podcast pentru care nu trebuie sa platiti nimic, Antenna Pod este o aplicatie demna de luat in considerare. Antennae Pod va permite sa decideti cand si cum sa descarcati noul continut de podcast.

Are puterea de a accesa episoade si fluxuri care sunt protejate prin parola, iar acest lucru ii ofera un mare avantaj in fata concurentilor sai.

Unele dintre caracteristicile sale unice sunt accesul iTunes, suportul la capitole si gestionarea memoriei. De asemenea, are un temporizator de somn, o functie de stergere inteligenta si un mod de variatie a vitezei de redare.

Avantajele aplicatiei:

 • Este o aplicatie gratuita.
 • Usor de utilizat.
 • Fara reclame.

Dezavantajele aplicatiei:

 • Interfata este adesea complicata.
 1. TuneIn Radio

Daca doriti sa ascultati stiri sportive si programe de radio in direct, pe langa podcast-uri de cea mai buna calitate, puteti alege sa descarcati si aplicatia Radio TuneIn. Aceasta aplicatie fantastica este dotata cu caracteristici super interesante si este usor de utilizat.

Exista o versiune gratuita pentru aplicatie, care este excelenta pentru incercari, dar puteti oricand sa faceti upgrade la un plan de abonament pentru mai multe functii si o experienta mai buna a utilizarii.

Aplicatia accepta alte aplicatii pentru Android. Puteti sa o utilizati pentru a obtine stiri fara plata de la Fox, BBC si CNN. In plus, TuneIn Radio ofera stiri sportive in direct, muzica noua si transmisie radio AM / FM.

Avantajele aplicatiei:

 • Optiune gratuita.
 • Suporta stiri radio si sportive.
 • Usor de utilizat.

Dezavantajele aplicatiei

 • Planul premium este costisitor.
 1. Podcast Republic

Podcast Republic este o aplicatie de podcasting cu toate functiile uimitoare. Aplicatia se potriveste tuturor telefoanelor Android. Se bucura de un aspect minim si de mai multe widget-uri pe care le veti gasi interesante de utilizat.

Republica Podcast accepta retele majore pentru podcast-uri, muzica si carti audio. Exista mai mult de 50.000 de emisiuni si aveti optiunile de streaming live. Functiile suplimentare includ un cronometru de repaus, modul de redare automata si suport pentru fisiere OPML.

 1. DoggCatcher

Desi DoggCatcher nu vine cu un nivel gratuit, caracteristicile sale fantastice fac ca acesta aplicatie care poate fi instalata pe telefoane Huawei, Samsung, Sony, etc., sa merite micul onorariu pe care il platiti.

Dogcatcher este o aplicatie cu o vechime de mai bine de un deceniu, astfel incat ascultatorii de podcast perene sunt familiarizati cu serviciul sau. Unele dintre caracteristicile sale unice includ recomandari personalizate, clasificare podcast, cautare podcast si curatare automata.

0 Shares
You May Also Like