Trotineta electrica – solutia pentru mersul la birou

0 Shares
0
0
0

Pe un trend ascendent in ultimii ani, evolutia mijloacelor de transport electrice prefigureaza astazi o era complet noua in ceea ce priveste mobilitatea, mai ales cea urbana. Deschizand noi perspective pentru locomotie, mijloacele electrice de deplasare sunt cu un pas inaintea obisnuintelor, ducand in timp la schimbarea acestora.
Fii unul dintre promotorii schimbarii si imbarca-te in experienta fara precedent a noilor mijloace de transport urban, complet adaptate vremurilor actuale! Fie ca vorbim despre trotinete electrice Ecoways, despre biciclete electrice, despre hoverboard-uri sau skateboard-uri electrice, ele au marele avantaj al costurilor extrem de reduse (cu exceptia costului initial de achizitie); in plus sunt rapide, ecologice, si nu in ultimul rand distractive. Iar trotinetele electrice ocupa un loc privilegiat in optiunile celor care isi doresc sa se deplaseze rapid catre serviciu.
Fie ca iti doresti o optiune noua pentru petrecerea timpului liber, fie ca ai nevoie de un mijloc de transport pana la serviciu, trotineta electrica este alegerea perfecta!
In plus, indiferent ca vorbim despre studenti sau tineri angajati, despre artisti sau salariati de multinationale, despre comercianti sau functionari, toti cei care isi doresc sa isi optimizeze timpul isi vor gasi un aliat in trotinetele electrice, pentru ca atuurile electricitatii ii vor face sa castige timp si mobilitate.

Motivele succesului

Desi multi le incadreaza la categoria “trend” sau “miscare sociala”, trotinetele electrice sunt un mijloc de deplasare practic, oferind utilizatorilor mai multa libertate de miscare, datorita usurintei in utilizare. Sistemele de deplasare de acest tip detin avantajul unei deplasari silentioase, sunt usor manevrabile si lejere, putand accelera deplasarile urbane adaptandu-se ritmului personal al fiecarui utilizator.
In plus, sunt mult mai usor de transportat in autobuz sau metrou, si chiar in portbagajul masinii, in comparatie cu o bicicleta, deschizand astfel noi optiuni de mobilitate. Iar odata ajuns la destinatie, nu vor ocupa mult spatiu.
Un al motiv important al succesului de care s-au bucurat in ultima perioada trotinetele electrice tine de reducerea preturilor. Astfel, daca iti doresti un mijloc de transport practic, eficient si ieftin pana la birou, vei gasi varianta ideala de trotineta electrica pe ecoways.ro, la preturi adecvate bugetului de care dispui!

Siguranta in trafic

Inainte de a adopta solutia deplasarii la birou pe doua roti, trebuie sa te asiguri ca respecti masurile de siguranta pentru acest mijloc de transport. Iata mai jos care sunt masurile de care ar trebui sa tii cont in acest sens.
– Asigura-ti protectia personala. Poarta casca, extrem de recomandata utilizatorilor de trotineta electrica sau de bicicleta.
– Fii vizibil. Nu neglija vizibilitatea si nici nu te zgarci sa faci investitii la acest capitol. Nu uita de semnalele luminoase, care iti vor fi adevarate atu-uri in trafic.
– Respecta codul rutier. Deplaseaza-te cu trotineta electrica pe pistele de bicicleta semnalizate si nu pune in pericol pietonii de pe trotuar. Citeste cu atentie Ordonanta care modifica OUG nr. 195/2002 privind deplasarea pe drumurile publice si afla ce ai voie si ce nu ai voie sa faci atunci cand te deplasezi pe o trotineta electrica.
– Concentreaza-te la drum. Orasul este plin de obstacole, asa ca fii vigilent in toate circumstantele si nu te lasa distras de telefon, de muzica din casti, sau de glumele nesarate ale conducatorilor auto din trafic.
– Pregateste traseul in avans. Daca ai nevoie, verifica inca o data traseul inainte de a pleca de acasa pentru prima data, astfel incat sa stii care este calea cea mai simpla si mai rapida.

0 Shares
You May Also Like