Probleme si solutii comune Mi 8 Pro / Mi 8 Lite

0 Shares
0
0
0

Unul dintre cei mai apreciati producatori de smartphone-uri de pe piata la ora actuala este Xiaomi, dat fiind faptul ca reuseste sa isi surprinda fanii cu telefoane de calitate superioara la preturi imbatabile.

Exista telefoane Xiaomi care au specificatii similare cu telefoanele Samsung sau Huawei, iar pretul dispozitivelor Xiaomi este cu pana la 50% redus. Printre cele mai populare dispozitive ale brandului se numara si modelele Mi 8 Pro si Mi 8 Lite. Aceste dispozitive au preturi decente, specificatii tehnice decente, si in majoritatea cazurilor functioneaza fara probleme.

Nu exista smartphone-ul perfect insa, iar acest lucru il stim cu totii, asa ca este firesc sa va asteptati la diferite probleme si din partea acestor telefoane Xiaomi Mi 8 Pro / Mi 8 Lite. Iata cum va pot surprinde acestea in mod negativ.

  1. Probleme Wi-Fi

Printre alte probleme de conectare, problemele Wi-Fi par a fi destul de comune cu Mi 8 Pro / Lite si acest lucru poate fi foarte frustrant atunci cand depindeti de reteaua Wi-Fi.

Primul lucru pe care il puteti face pentru a corecta problema Wi-Fi va fi sa verificati routerul wireless si sa il resetati. In cazul in care acest lucru nu functioneaza, puteti activa modul avion al dispozitivului dvs. pentru un minut. Apoi, opriti modul avion si incercati sa va conectati din nou la Wi-Fi.

Puteti de asemenea sa accesati setarile telefonului, mai exact setarile Wi-Fi, si sa setati dispozitivul astfel incat sa uite reteaua la care sunteti conectat, si sa incercati sa va reconectati din nou in urmatoarele momente.

Puteti utiliza de asemenea, analizorul Wi-Fi pentru a verifica cat de aglomerata este reteaua dvs. si pentru a comuta la alta retea wifi, daca este necesar si daca este posibil.

  1. Incarcare lenta

Mi 8 Lite / Pro vin la pachet cu incarcatoare puternice si fiabile care pot incarca fiecare dispozitiv cat mai repede posibil. Ar trebui sa sa stiti in mare parte cam cat de repede se incarca dispozitivul dvs., pentru ca in aceste conditii veti stii cand exista o schimbare vizibila a vitezei de incarcare, pentru ca aceasta este posibil sa fie o problema pe care va trebui sa o rezolvati.

Daca se intampla sa va confruntati cu o astfel de problema, testati incarcatorul. Incercati sa incarcati un alt telefon compatibil cu incarcatorul, iar daca incarcarea functioneaza, atunci este posibil ca telefonul sa fie de vina pentru problema. Daca aveti un alt incarcator compatibil, incercati incarcarea si cu acel incarcator.

Daca nici astfel nu se incarca dispozitivul, atunci cel mai probabil mufa de incarcare a telefonului este defecta, asa ca va fi nevoie sa duceti dispozitivul in service. Specialistii in reparatii telefoane vor accesa un magazin gsm online de unde vor comanda o piesa compatibila cu telefonul dvs., si in cel mai scurt timp vor remedia problema.

  1. Reporniri aleatorii

Repornirile aleatorii reprezinta probleme grave, de care unii utilizatori de Mi 8 Pro / Lite s-au plans. Este o problema care arata ca ceva afecteaza serios dispozitivul.

In majoritatea cazurilor, repornirea sau inchiderea la intamplare, sunt probleme cauzate de virusi. Puteti opta direct pentru a reseta dispozitivul astfel incat acesta sa revina la setarile din fabrica, pentru a scapa de malware.

  1. Probleme privind receptionarea semnalului

Semnalul slab al telefonului mobil este o problema majora care submineaza esenta de a avea un telefon mobil. Aceasta este o problema cu care utilizatorii Android se ocupa uneori.

Daca intampinati o astfel de problema cu telefonul Mi 8 Pro / Lite, puteti face o serie de lucruri pentru remedierea problemei. Puteti incepe prin a scoate cartela SIM pentru cateva momente.

Puteti pune dispozitivul in modul avion si il puteti opri ceva mai tarziu pentru a vedea daca vor fi imbunatatiri. Puteti inradacina telefonul ca ultima solutie. Daca nici in acest fel nu se poate remedia problema, probabil veti duce telefonul in service, acolo unde specialistii vor constata care este cauza problemei.

Daca problema este provocata de antena de semnal a telefonului, aceasta piesa va fi comandata de la un magazin gsm, si va fi inlocuita de specialistii de la service.

0 Shares
You May Also Like