Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Ce e de facut cand touchscreen-ul telefonului nu mai functioneaza?

Telefoane mobile , January 23, 2019

Cand utilizati telefonul, asigurati-va ca mana dvs. este curata si uscata. Daca ecranul tactil nu are inca nicio reactie, trebuie doar sa urmati ghidul pentru a rezolva problema de nefunctionare a ecranului tactil. Cunoscand aceste detalii, veti stii sa prelungiti durata de viata a unui touchscreen telefon.

  1. Mediul exterior provoaca ecranul sa devina putin sensibil.
  • Magnetul afecteaza telefonul, deoarece ecranul tactil nu functioneaza corect. Prin urmare, tineti telefonul departe de campul magnetic pentru a va proteja touchscreenul.
  • Electricitatea statica, transpiratia si uleiul de pe mana dvs. determina ca telefonul sa nu aiba nici un raspuns la atingerea dvs. Asigurati-va ca mana dvs. este curata si uscata inainte de a atinge din nou ecranul.
  • Este afectat de curentul electric. Deconectati telefonul Android de la sursa de alimentare pentru a opri incarcarea, apoi telefonul va scapa de situatia ecranului tactil mort.
  • Smartphone-ul la o temperatura deosebit de ridicata sau scazuta poate intampina anumite probleme de functionare, iar ecranul tactil se poate sa nu raspunda. Deci, nu utilizati telefonul intr-o astfel de situatie.
  1. Accidentarea telefonului duce la nefunctionarea ecranului tactil.

Mai intai, tineti apasat butonul de pornire pentru a reporni telefonul Android, apoi telefonul dvs. poate reveni la normal. Cu toate acestea, ecranul tactil poate sa nu functioneze corect dupa repornire, in cazul in care impactul suferit a fost unul foarte puternic. In aceasta situatie, incercati sa introduceti telefonul in modul de recuperare pentru a rezolva aceasta problema:

  • ¬†Apasati lung butonul de alimentare pentru a opri telefonul smartphone;
  • Apasati si mentineti apasat butonul de pornire si butonul de volum UP (unele telefoane utilizeaza butonul buton de pornire buton Jos) in acelasi timp;
  • Dupa aceea, eliberati butoanele dupa ce pe ecran apare o pictograma Android;
  • Utilizati butoanele de volum pentru a alege “stergeti datele / resetarea din fabrica” si apasati butonul de alimentare pentru a confirma. Selectati “Da – stergeti toate datele utilizatorilor” si confirmati, apoi alegeti optiunea “Reporniti acum sistemul” folosind butonul de volum si confirmati.

Cu toate acestea, resetarea din fabrica va pierde toate datele de pe telefon, inclusiv fotografiile si clipurile video salvate, mesajele, aplicatiile si jocurile instalate, contactul etc. De aceea, luati in considerare in mod clar inainte de a utiliza aceasta metoda.

Daca nu doriti sa resetati din fabrica telefonul in modul de recuperare, puteti incerca sa asteptati ca telefonul sa nu mai functioneze, apoi incarcati-l pentru o perioada de timp, porniti telefonul, apoi salvati datele de pe telefonul mobil, apoi resetati din fabrica telefonul in setari.

Asadar, ar fi important sa cunoasteti toate aceste detalii pentru a incerca sa remediati pe cont propriu problema atunci cand touchscreenul nu mai functioneaza la capacitate maxima.

In cazul in care incercati sa remediati problema pe cont propriu, insa touchscreen-ul refuza in continuare sa functioneze, atunci cu siguranta nu va ramane altceva de facut decat sa va duceti dispozitivul intr-un service gsm, pentru inlocuirea componentei.

Dupa ce va fi inlocuit, touchscreen-ul va trebui sa se comporte la fel ca si unul nou. Fireste, pentru asta va fi nevoie sa va duceti dispozitivul intr-un service gsm profesionist.

Random Posts:

Be Sociable, Share!