Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Prin ce sunt diferite articolele seo de continutul normal

Seo , October 11, 2017

Ce sunt articolele SEO, spre deosebire de alte tipuri de continut scris? Desi exista o intersectie cu alte tipuri de articole, articolele SEO sunt scrise in primul rand pentru a obtine o vizibilitate sporita pe Google pentru afacerea dvs. pentru cuvinte cheie importante. Daca iti doresti optimizare seo Cluj pentru website, intra pe DanBradu.com.

Exista anumite reguli pe care trebuie sa le adoptati atunci cand scrieti continut SEO care va poate ajuta sa va mariti sansele de a obtine un clasament mai bun. Cu toate acestea, o multime de sfaturi despre scrierea articolelor SEO sunt ca si cum ai citi o carte tehnica a unui produs cu care nu esti deloc familiarizat.

Exista tendinta de a complica lucrurile si multe sfaturi sunt contradictorii sau nedovedite. Sugestia noastra este sa urmati aceste patru sfaturi si sa nu va ingrijorati prea mult in informatii tehnice, adesea inutile sau invechite.

Google este destul de inteligent, deci cel mai bun lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va concentrati pe a face continutul dvs. cat mai relevant posibil pe piata vizata.

1) Cercetarea cuvintelor cheie potrivite.

Atunci cand scrieti un articol SEO, trebuie sa incepeti cu unele cuvinte cheie de cercetare. Aflati ce fraze si interogari de cautare folosesc utilizatorii pe Google si luati nota de cate ori acestea sunt utilizate lunar. Acest lucru va permite sa stiti cat de competitiv este un cuvant cheie.

Cuvintele cheie cu sute sau mii de cautari lunare sunt extrem de competitive. Veti fi confruntat cu o provocare dificila pentru a obtine continutul dvs. pe prima pagina, pentru acesti termeni. Cuvintele cheie mai lungi sau mai specifice (coada lunga), pe de alta parte, au de obicei mai putine cautari si sunt mai putin competitive.

De asemenea, este posibil sa fie mai specifice pentru afacerea dvs. si, prin urmare, sa atrageti un cititor mai relevant. Faceti o lista variata de cuvinte cheie relevante pe care doriti sa le utilizati pentru articole, cu cautari lunare intre 10 si 50 de rezultate. Acesta este un loc bun pentru a incepe.

2) Folositi cuvintele cheie corect.

Puteti sa va ingrijorati prea mult despre plasarea cuvintelor cheie in articolele SEO. Unii oameni spun ca trebuie sa utilizati exact cuvantul cheie ales, de X ori. Altii spun ca ar trebui sa constituie 2% pana la 3% din numarul total de cuvinte din articol.

Nu exista dovezi care sa sugereze ca acest lucru face de fapt o diferenta. Ceea ce este important este faptul ca cuvantul dvs. cheie este prezentat in titlul articolului dvs., apoi la un moment dat in primul si ultimul paragraf, dar chiar si acest lucru nu este o regula imuabila. In unele articole puteti folosi cuvantul cheie de 6 ori, iar in altul doar de doua ori. Fiti organici si nu fortati lucrurile.

SEO este relevant pentru cuvantul cheie pe care l-ati ales. Daca intentionati sa utilizati ideile de plantare de primavara pentru sol nisipos, asigurati-va ca articolul dvs. este de fapt despre acest lucru. Nu scrieti continut general si/sau sa incercati sa  dati valoare unui cuvant cheie prin stealth, deoarece acest lucru nu va functiona. Chiar daca reusiti sa „pacaliti” Google, ceea ce este putin probabil, este foarte putin probabil sa atrageti un cititor relevant.

De asemenea, asigurati-va ca expresiile si cuvintele dvs. cheie se citesc organic. Multi termeni de cautare nu sunt potriviti pentru replicarea directa in propozitii. Este bine sa-i amestecati un pic, astfel incat sa fie rezonabil.

Random Posts:

Be Sociable, Share!