Tu cum ai grija de telefonul tau?

0 Shares
0
0
0

Fiecare persoana in momentul in care isi doreste achizitionarea unui telefon mobil inteligent, se gandeste ca ar vrea un telefon cat mai performant pentru ca atunci cand il foloseste sa se poata bucura de el.

Ei bine, cum pe piata sunt o multime de firme producatoare, sunt fel si fel de modele de telefoane, unele mai performante, iar altele mai putin performante. Si daca tot suntem in stadiul acela in care trebuie sa ne alegem un model de telefon, cu siguranta este indicat sa ne orientam spre un telefon de la un producator renumit, pentru ca riscul ca telefonul sa se defecteze este mai mic.

Cu siguranta in cazul in care iti cumperi un telefon de la un producator mai putin renumit, exista riscul ca telefonul sa se blocheze mai des in timpul in care sunt deschise anumite aplicatii, de asemenea se poate defecta mai rapid pentru ca nu are aceleasi caracteristici tehnice precum un telefon de la un producator de renume.

Ei bine, fie ca iti cumperi un telefon mai putin performant, sau unul foarte performant, in momentul in care iti cumperi dispozitivul trebuie sa te gandesti ca acesta trebuie protejat, in cazul in care vrei sa te poti bucura de el, si cu siguranta in momentul in care il cumperi vrei sa te bucuri de el.

Astfel, prima data trebuie sa iti cumperi un geam protector pentru ecran. De ce acest accesoriu prima data? Pentru ca sunt o multime de cazuri in care utilizatorul isi scapa telefonul pe jos, iar dispozitivul in urma impactului se alege cu display-ul sau touchscreen-ul spart, iar o astfel de reparatie stim cu totii ca este mult mai costisitoare decat un geam protector.

Un al doilea accesoriu foarte important pentru telefonul tau mobil ar trebui sa fie husa protectoare pentru ca si aceasta iti va proteja foarte mult ecranul in cazul in care telefonul tau va suferi un impact cu solul.

De asemenea trebuie sa iti protejezi telefonul pentru ca acesta sa nu intre in contact cu apa sau cu oricare lichid, pentru ca in acest caz toate circuitele interioare ale dispozitivului vor fi afectate.

Daca din nefericire pentru tine ai scapat telefonul in apa, atunci trebuie sa ii scoti de urgenta bateria si cartela si sa il lasi sa se usuce 24 de ore. In acest timp sa nu faci greseala de a incerca sa incarci telefonul pentru ca ai sanse foarte mari sa il strici definitiv si sa nu mai poata fi reparat. Nu este indicat nici sa incerci sa usuci telefonul in mod artificial, cu uscatorul de par sau cu orice alte metode.

In cazul in care telefonul nu isi revine nici dupa aceste 24 de ore nu iti ramane alta solutie decat aceea de a cauta un service gsm pentru a-ti repara telefonul. De exemplu, daca ai un telefon HTC, atunci ar fi indicat sa cauti un service unde se exectuta doar reparatii Htc pentru ca angajatii de la un astfel de service sunt specializati in reparatia acestui tip de telefoane.

Ei bine, indiferent ca vorbim despre un telefon scump sau unul mai putin scump, despre un telefon performant sau unul mai putin performant, cu totii trebuie sa avem grija de dispozitivul nostru daca vrem ca acesta sa functioneze la parametrii optimi.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…

BlogReview Sony Xperia 10

Dat fiind faptul ca avem atat de multa nevoie de ele in viata noastra de zi cu zi,…