Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]
Ce aplicatii principale au aparatele de drenaj limfatic?

Ce aplicatii principale au aparatele de drenaj limfatic?

Blog , December 13, 2016

Exista numeroase dispozitive de presoterapie pe piata de profil. Unul dintre acestea il reprezinta aparat drenaj limfatic limfopres I-Press 4 care de regula este recomandat pentru relaxarea picioarelor si a membrelor, dar si pentru tratarea diverselor afectiuni de drenaj limfatic.

Acest dispozitiv I-Press 4 reduce foarte mult simptomele datorate tulburarilor de circulatie din sange, durerile articulare, oboseala cronica, trauma post-accident sau durerea muschilor pentru lipsa de miscare.
Aplicatiile principale sunt: edem limfatic, hematoame, tratament anticelulitic, staza venoasa, picioare obosite, drenajul bratelor, dupa realizarea unei masectomii, recuperarea tonusului muscular la pacientii care au un handicap.

Acest dispozitiv are o buna configuratie: compresor cu butoane de reglare a presiunii si timpului, manseta cu 4 camere pentru brat cu o circumferinta de 50 cm si un tub conector cu 4 terminale pentru conectarea unei singure mansete. Exista extensii pentru marirea circumferintei de 10 cm care pot fi comandate separat, atat pentru brate, cat si pentru picioare.

Acest sistem functioneaza in 3 moduri de compresie. In intreg corp uman exista o circulatie periferica a sangelui si limfei.

Sistemul Doctor Life este un sistem foarte apreciat de pacienti, care ii ajuta pe acestia sa-si imbunateasca metabolismul, precum si circulatia sanguina si metabolismul. Acest sistem Doctor Life este format din camere de aer si o pompa care face compresia aerului pentru masajul mainilor, picioarelor sau talie. Acest dispozitiv este indicat medical pentru diferite afectiuni: edem limfatic, tromboza venoasa, convulsii ale membrelor, sindrom post-paralitic, post-traumatism, post-masectomie, venoscleroza, vene varicoase, sciatica, leziuni ale maduvei spinarii, diabet, celulita, entorse, etc.

Pentru folosirea la domiciliu sunt urmatoarele indicatii: dizolvarea tesutului adipos, edem limfatic, boli cauzate de circulatia sanguina intrerupta, maini sau picioare degerate, terapia membrelor la gravide, maini sau picioare reci, terapia stresului, indicatii pentru exercitii fizice, insomnie, indicatii pentru o piele elastica si un corp sanatos.

Acest sistem Doctor Life are cateva caracteristici tehnice importante: senzor de presiune, un timer digital, manometru digital, o singura conexiune a furtunurilor, 3 kg greutate.

Un alt aparat drenaj limfatic este cel cu infrarosii. Acesta contine un costum impermeabil cu 5 camere care umfla fiecare camera separat. Se realizeaza acest procedeu, pornindu-se de la degetele picioarelor in sus pana la nivelul bustului.

Persoanelor care sufera de claustrofobie nu trebuie sa li se aplice acest procedeu, deoarece efectul de presare este foarte puternic, dar reglabil. Acest aparat combina masajul de drenaj limfatic cu beneficiile tratamentului cu infrarosu.

Drenajul limfatic ramane una dintre cele mai corecte, naturale si placute metode de detoxifiere a organismului, sustinand procesul de slabit. Acest drenaj limfatic care este corect realizat prin presarea ganglionilor limfatici, si nu a musculaturii, prin presoterapie, accelereaza microcirculatia si totodata eliminarea reziduurilor nocive din organism.

Fiind o metoda  mai putin conventionala, presoterapia este o procedura relaxanta, cu multiple aplicatii: remodelarea corporala, eliminarea celulitei, detoxifierea organismului, etc. Aceasta presoterapie actioneaza cu forta hemodinamica si totodata presiune secventiala asupra ganglionilor, eliminand lichidele si grasimile aflate in exces in organism. Camerele de presiune individuala actioneaza direct asupra tesutului si asupra zonelor bogate in retentie hidrica, realizand un foarte bun drenaj limfatic.

Random Posts:

Be Sociable, Share!