Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Particularitatile displayului de Samsung

Telefoane mobile , January 16, 2018

Samsung a starnit multa invidie concurentei cu modelele Galaxy S8 si S8+, iar utilizatorilor le-a oferit beneficii pe care le asteptau, poate, de mult timp. Galaxy S8 este catalogat drept cel mai bun telefon mai ales datorita designului si unui display Samsung care respecta toate standardele. Fata si spatele curbate impreuna cu uimitorul display Infinity dau nastere unui dispozitiv cu aere futuriste.

Nu exista niciun dubiu ca display-ul este unul bine proiectat, iar ecranul este unul dintre cele mai bune, daca nu chiar cel mai bun. Rezolutia este, in mod evident, una ridicata, iar culorile profunde si bogate produse de marele panou AMOLED fac din el o bucurie in utilizarea zilnica.

Singurul dispozitiv despre care s-ar putea spune ca are un display aproape la fel de impresionant este Note 8 sau poate mult-zvonitul iPhone 8 AMOLED.

Ca si LG G6 lansat la fel de recent, partea frontala a dispoitivului Galaxy S8 este aproape in totalitate reprezentata de ecran, iar acest lucru este ceea ce face cu adevarat S8-ul sa iasa in evidenta. Acesta este si mult mai usor de utilizat datorita curbei mult mai subtile decat in cazul Galaxy S7 Edge sau Note 7.

Avand un ecran atat de mare si un cadru atat de mic este evident ca nu mai exista loc pentru tasta Home sensibila la atingere sa stea in fata. Astfel, aceasta se afla pe spatele dispozitivului, alaturi de camera foto. Acesta poate fi un minus pentru multi, deoarece pozitionarea nu este una tocmai placuta.

Nu numai ca a incercat sa creeze cel mai bun telefon de pe piata, insa Samsung a reusit chiar sa creeze si cel mai bun display. Desi, daca ne gandim ca Samsung a demonstrat cea mai buna tehnologie a ecranelor in ultimii ani, acest lucru nu ar trebui sa mai fie o surpriza.

Display-ul Samsung inseamna mai mult decat curbe. In primul rand, Galaxy S8 are un nou raport al aspectului de 18:5:9 in loc de 16:9. Aceasta inseamna ca este mai inalt, oferindu-va, in esenta, mai mult spatiu intr-un aparat care nu este mult mai voluminos decat S7. In timp ce Galaxy S7 are un display de 5.1 inch, S8 atinge 5.8 inch.

Suna fabulos, insa telefonul in sine este compact, iar Samsung doreste sa sublinieze ca acesta poate fi utilizat in continuare confortabil neavand nevoie de doua maini. Nu totul se poate face cu o singura mana, evident, insa acesta este departe de a fi catalogat drept un „phablet” (telefon-tableta).

Ca majoritatea telefoanelor Samsung, panoul este AMOLED si are o rezolutiequad-HD+ 2960 x 1440. Este, de asemenea, certificat „Mobile HDR Premium”, astfel incat sa puteti reda fluxurile HDR din Amazon Prime si Netflix cand aceste aplicatii sunt actualizate. In mod evident, HDR este cea mai importanta evolutie din ultimii ani in tehnologia TV, oferind un contrast mai bun si o imagine mult mai luminata.

Culorile sunt vii fiind acoperita inclusiv gama DCI-P3, iar luminozitatea poate depasi bariera de 1000 de nivele. Astfel, ecranul este atat de stralucitor incat chiar si pastrand un nivel de 25% al luminozitatii, acesta este perfect vizibil in spatiile inchise.

Random Posts:

Be Sociable, Share!