Caracteristicile si functionalitatile benzii dublu adezive

4 Shares
0
0
4

In articolul de azi aflam despre o serie de folii adezive speciale si anume benzi dublu adezive

Exista mai multe tipuri de folii adezive, de la folii pentru utilizari industriale, pentru montajul mochetelor si al carpetelor dar si modele buretoase.  Tipurile acestea de benzi dublu adezive prezinta o buna aderenta pe o multitudine de suprafete.

Asta depinde de specificatii si detalii specifice. La PIN poti gasi o gramada de produse care fac parte din categoria segmentului de adezivi. Pot fi pe baza de etil cianoacrilat, cu vascozitate redusa, perfecte atat pentru o uscare rapida cat si pentru o lipire rapida.

Ca o recomandare pentru o lipire perfecta a benzii dublu adezive iti recomandam ORABOND 1397PP , banda dublu adeziva din poliesterFilmul suport este creat din polipropilena, de culoarea rosie, siliconat pe ambele parti. Prezinta o rezistenta foarte buna la razele UV, dar si la expunerea la temperaturi extreme, conditii de umiditate, substante chimice sau solventi.

In ceea ce priveste utilizarea ei, banda dublu adeziva are urmatoarele aplicatii:

  • Se poate folosi pentru fixarea securizata, in carcase de plastic a oglinzilor camioanelor si a autoturismelor in suportii de plastic sau pentru a monta badge-uri, embleme auto.
  • Pot fi folosite ca mediu auto-adeziv pentru a fixa diferite ornamente, pe piese de mobilier sau cortine.
  • Pentru a lipi materiale textile, materiale din plastic, hartie sau chiar si metal, in conditiile in care este ceruta o adeziune buna dar si o rezistenta ridicata la forfecare.
  • La Roll-up-uri.

Rezistenta sa ridicata la forfecare reuseste sa asigure o durabilitate destul de indelungata atunci cand este aplicata pe metal, suprafete incarcate energetic, lac sau chiar si suprafete slab incarcate energetic. Pentru ca are o masa puternic adeziva este potrivita pentru aplicarea pe suprafete aspre sau structurate.

In ceea ce priveste rezistenta termica, acest tip de folie rezista la temperaturi cuprinse intre -40° C si 160° C, iar pe perioade scurte rezista si la 180° C. Este disponibila in role cu lungimea de 50 de metri si latime la cerere, incepand de la 3 mm pana la 1372 mm. Folia trebuie sa fie stocata in ambalajul sau original la o temperatura de 20°C si 50% umiditate relativa.

La PIN gasesti benzi dublu adezive pentru toate necesitatile! Intra pe site si convinge-te!

4 Shares
You May Also Like