Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Diferente intre terminalele iPhone si celelalte telefoane de pe piata

Telefoane mobile , May 16, 2018

In momentul in care incepem sa discutam despre telefoanele mobile, trebuie sa precizam faptul ca utilizatorii se impart in doua categorii, iar in continuarea acestui articol vom discuta despre ce este vorba.

In primul rand trebuie mentionat faptul ca exista o multime de persoane care atunci cand isi doresc un smartphone nou, isi doresc un dispozitiv care sa fie cu sistemul de operare Android, despre care stim cu totii ca este foarte simplu si usor de utilizat.

Printre cele mai renumite firme de pe piata care comercializeaza asemenea dispozitive se numara nume mari precum Samsung, Sony, LG, Huawei, HTC, si se pare ca mai nou si Nokia, care a renuntat la Windows Phone Mobile.

Terminalele acestor producatori sunt performante, au un aspect foarte placut, si sunt si accesibile la pret, asa ca este evident faptul ca foarte multa lume isi va indrepta atentia spre aceste branduri atunci cand isi va dori un smartphone nou.

Pe de alta parte insa, exista si o a doua categorie a utilizatorilor de telefoane mobile inteligente, care isi indreapta mai intai de toate atentia spre dispozitivele scoase pe piata de catre brandul american Apple.

Acest mare producator comercializeaza renumitele terminale iPhone, pe care utilizatorii din toate colutrile lumii le apreciaza.

Ei bine, referitor la aceste terminale, este important de mentionat faptul ca ele sunt diferite fata de celelalte telefoane care apartin brandurilor amintite mai sus in articol, in primul rand datorita sistemului de operare.

Spre deosebire de celelalte branduri care au optat pentru sistemul de operare Android, cei de la Apple au optat pentru sistemul de operare iOS pentru terminalele lor, iar acest lucru pare a fi pe placul utilizatorilor.

Apoi, un alt lucru care deosebeste terminalele iPhone de celelalte terminale este acela ca telefoanele cu sistemul de operare Android, pot in mare parte sa foloseasca acelasi tip de incarcator smartphone.

In schimb, acelasi tip de incarcator nu este compatibil cu terminalele iPhone, asa ca utilizatorii de iPhone 7 isi vor alege un incarcator iPhone 7 original daca vor fi nevoiti sa isi cumpere un incarcator, asa cum utilizatorii de iPhone X isi vor alege un incarcator iPhone X, iar exemplele pot continua.

Marele avantaj pe care il au celelalte firme de pe piata de telefoane mobile in fata celor de la Apple, este legat de pretul de achizitie al telefoanelor, dar si de pretul de achizitie al accesoriilor, astfel ca un incarcator iPhone 7 cu siguranta va fi mai scump decat un incarcator al unui terminal LG sau Huawei.

In schimb, marele avantaj pe care il au terminalele iPhone in fata celorlalte existente pe piata este legat de calitatea acestora, iar aici trebuie precizat faptul ca terminalele iPhone sunt de o calitate mult mai buna decat cele care apartin altor branduri de pe piata.

Asadar, dupa cum se poate observa din acest articol, intre renumitul brand american Apple, si celelalte branduri de pe piata de telefoane mobile exista multe diferente, insa cu siguranta si Apple, la fel ca alte branduri se bucura de o foarte mare popularitate in prezent.

Random Posts:

Be Sociable, Share!