De ce este rentabil un termostat inteligent?

0 Shares
0
0
0

Termostatele inteligente de astazi nu sunt doar panouri de control pentru incalzirea si aerul conditionat. Aceste termostate sunt echipate cu Wi-Fi, senzori, algoritmi avansati si multe altele.

Iata cum aceste functii noi de care dispun termostatele inteligente precum Salus IT500 2020, va avantajeaza ca proprietar de locuinte, si de ce ar trebui sa luati in considerare actualizarea la un termostat inteligent.

Economisirea banilor pe facturile energetice

Un termostat inteligent este precis si informativ. Folosind manualul si sfaturile de economisire a energiei pe care le ofera termostatele inteligente, puteti crea un program cu zonele de temperatura corecte pentru a va economisi bani pe facturile de energie.

Senzori de miscare

Un termostat inteligent este echipat cu senzori care detecteaza cand oamenii sunt in sus si misca in casa. Acest lucru le permite sa noteze momentele in care dvs. si familia dvs. va aflati in casa (dimineata, seara, etc.) si cand sunteti plecati, ceea ce va ajuta la programare.

Invatare pe termen lung

Termostatele inteligente de pe piata, precum Salus IT500 2020 au functii de invatare integrate.

In combinatie cu senzorii lor, ele pot „invata” cand oamenii sunt activi si cand incalzirea / racirea trebuie sa fie activata, apoi isi pot schimba programele in consecinta.

Acest lucru ajuta la economisirea timpului la prima programare si la schimbarea programelor pe masura ce se schimba anotimpurile. Acesta este doar unul dintre avantajele termostatelor inteligente.

Telecomanda de pe telefonul dvs.

In plus, un termostat inteligent vine cu aplicatii de brand pe care le descarcati pe dispozitive mobile.

Drept urmare, aceste aplicatii va permit sa verificati termostatul oriunde aveti o conexiune de date / Wi-Fi si sa modificati temperatura, daca este necesar. Este util daca trebuie sa faceti schimbari in timp ce lucrati sau in vacanta.

Programare bazata pe aplicatii termostat inteligent

Pe langa controlul pe distante lungi, termostatele inteligente va permit, de asemenea, sa creati programe de incalzire / racire direct din aplicatie.

Ca urmare, nu numai ca este mai usor decat apasarea butoanelor de pe un termostat clasic, dar permite si o gestionare mai aprofundata a temperaturii de la saptamana la saptamana.

Urmarirea utilizarii energiei

Un termostat inteligent ofera de asemenea rapoarte energetice despre cantitatea de energie pe care o utilizati.

De asemenea, ele arata cum s-a schimbat consumul dvs. de energie in timp si cat de mult va poate costa acest lucru. Ca urmare, aceste rapoarte sunt de obicei incluse cu sfaturi despre modul de ajustare a temperaturilor si pentru a economisi bani.

O mai buna vizibilitate a temperaturii si controale

Aruncati o privire la designul termostatelor inteligente si veti observa temperaturi mari, clar stilizate, dar si interfete simple pe care le puteti citi dintr-o privire. Nu mai exista un pic de alunecare la numere mici pe ecranele slab iluminate sau nedumerit asupra butoanelor de apasat.

Compatibilitate cu alte dispozitive inteligente

Platformele de dispozitive inteligente continua sa creasca in compatibilitate. Si asta inseamna ca termostatul dvs. inteligent poate conecta si schimba informatii cu un numar tot mai mare de alte dispozitive casnice.

Umidificatoarele si purificatoarele de aer inteligente de exemplu, pot fi controlate cu termostatul daca sunt pe platforme compatibile.

Comenzi vocale

Datorita compatibilitatii cu tehnologia de comanda vocala, precum Alexa Amazon , un termostat inteligent poate fi controlat si cu vocea.

Profiluri de energie

Un profil energetic este un profil al casei tale. Si este dimensiunea, locatia, metodele de incalzire / racire si asa mai departe contribuie la scorurile profilului sau de energie.

Deci, un termostat inteligent poate fi programat cu aceste detalii pentru eficienta energetica. Si acesta este un proces automatizat care faciliteaza managementul HVAC putin mai usor.

0 Shares
You May Also Like