Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]
De ce este important sa ai grija de telefonul tau?

De ce este important sa ai grija de telefonul tau?

Telefoane mobile , February 14, 2017

In zilele noastre, stim cu totii ca suntem dependenti intr-o oarecare masura de telefoanele mobile inteligente, motiv datorita caruia trebuie sa avem mare grija de dispozitivul nostru inca din prima clipa de cand l-am cumparat.

Atunci cand vrei sa iti cumperi un smarphone, fie poti sa optezi pentru un model fabricat de catre marile branduri din industrie, precum Apple, Samsung, HTC sau Sony, ori iti poti indrepta atentia si spre modele mai putin performante, ale unor producatori nu foarte renumiti de pe piata.

In mod evident, daca vei opta pentru un model foarte performant, sansele ca acesta sa se defecteze sau sa se blocheze, sunt mult mai mici decat in cazul in care ai opta pentru un model nu foarte performant, al unui brand nu foarte cunoscut de pe piata.

Ei bine, indiferent de marca telefonului si de modelul pentru care ai optat, trebuie sa ai foarte mare grija de dispozitiv, pentru ca stim cu totii cat sunt acestea de sensibile, astfel ca daca nu vrei sa fii nevoit sa faci o vizita pe la un service Gsm, va trebui sa ai mare grija de dispozitiv.

Asadar, mai intai, iti vei cumpara telefonul, iar apoi, tot in acel moment daca gasesti pe stoc la magazinul operatorului de telefonie mobila, va trebui sa cumperi o husa de protectie pentru dispozitiv, care iti va proteja telefonul in totalitate.

Vei putea sa gasesti tot felul de huse, atat huse universale, cat si huse anume confectionate pentru modelul de telefon pentru care ai optat, astfel ca vei putea gasi acest tip de accesoriu fara nici o problema.

Deasemenea, va trebui sa iti cumperi si un geam de protectie pentru ecranul telefonului tau, astfel ca vei putea achizitiona accesoriul fie de la magazinul operatorului de telefonie mobila de unde ai ales sa iti cumperi dispozitivul, dar il vei putea cumpara si de la un service gsm din oras.

Ideal ar fi sa il cumperi de la un service pentru ca personalul de acolo fiind calificat, si aplicand zilnic astfel de geamuri protectoare, iti va lipi fara probleme un accesoriu de acest fel, pe cand angajatii de la un magazin de telefonie mobila, nu sunt specializati in a lipi geamuri de protectie.

In cazul in care insa nu gasesti acest tip de accesoriu la service, il poti comanda si de la magazinele online, sau de la magazinul de telefoane mobile, si sa te duci la service pentru a-ti fi lipit, insa in acest caz va trebui sa platesti o taxa.

Pe langa aceste accesorii cu care trebuie sa iti echipezi telefonul, va trebui sa ai mare grija de dispozitiv si ca acesta sa nu fie scapat in apa, sa nu intre in contact cu alte lichide, si deasemenea  va trebui sa il feresti de praf.

Apa cu siguranta ii va afecta circuitele interne dispozitivului, in timp ce praful depus pe microfon sau pe difuzor, poate sa cauzeze tot felul de probleme, iar aceste componente sa trebuiasca inlocuite.

Asadar, indiferent de marca si modelul de telefon pe care intentionezi sa il cumperi, trebuie sa ai mare grija de dispozitiv, si sa il echipezi cu accesoriile de protectie, daca vrei sa te poti bucura de dispozitiv cat mai mult timp.

Random Posts:

Be Sociable, Share!