Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]
De ce sa iti cumperi un iPhone?

De ce sa iti cumperi un iPhone?

Blog, Telefoane mobile , February 13, 2017

Fiecare utilizator de smartohone, in momentul in care se gandeste sa isi inlocuiasca dispozitivul, cu siguranta isi doreste un dispozitiv care sa fie mai performant decat telefonul pe care il detine in acele momente.

Ei bine, pentru a avea un telefon extrem de performant, va trebui sa iti indrepti atentia spre un model de smartphone fabricat de catre cei de la Apple, sau spre un model al celor de la Samsung, pentru ca dupa cum bine se stie, acestia sunt cei mai renumiti producatori de telefoane mobile din intreaga lume.

In continuare as dori sa iti prezint mai multe motive pentru care se merita sa iti indrepti atentia spre un model de telefon fabricat de catre cei de la Apple.

In primul rand designul telefoanelor acestui producator este unul impresionant. Modelele iPhone nu au umflaturi in jurul mufelor sau in jurul camerei, precum modelele altor producatori de pe piata, iar liniile sunt finisate perfect. Deci, din punctul acesta de vedere, modelele de iPhone sunt extraordinare.

Deasemenea afisajul este unul care te impresioneaza in mod placut, pentru ca ecranul va afisa doar culori naturale, spre deosebire de dispozitivele brandurilor concurente.

Modelele de telefoane fabricate de catre cei de la Apple nu au nevoie de task managere si nici nu necesita app killere pentru a putea rula bine, si spre deosebire de alte telefoane ale altor producatori, nu se blocheaza, sau daca se blocheaza o fac foarte rar.

In cazul in care se blocheaza o aplicatie in timpul utilizarii unui model de iPhone, aceasta se inchide singura in aproximativ o secunda, spre deosebire de aplicatiile care se blocheaza la telefoanele care au sistemul de operare Android, unde trebuie sa astepti destul de mult atunci cand se blocheaza o aplicatie.

Deasemenea un alt mare atuu il reprezinta sunetul, care in timpul unei convorbiri telefonice se aude impecabil.

In cazul in care se defecteaza o piesa insa, de cele mai multe ori piesele pentru iPhone sunt putin mai costisitoare decat piesele altor modele. De exemplu un acumulator iPhone 4  costa mai mult decat un acumulator pentru un telefon Samsung sau decat al unui model HTC, insa si calitatea este una superioara.

Calitatea si claritatea pozelor pe care le faci cu un model iPhone sunt extraordinare, comparativ cu pozele realizate de alte telefoane.

Deasemenea sistemele hardware si software sunt foarte stabile, comparativ cu aceleasi sisteme ale telefoanelor cu Android.

Asadar, dupa cum bine se poate vedea, se pot gasi o multime de motive datorita carora trebuie sa iti cumperi un model de telefon produs de catre cei de la Apple.

Ceea ce trebuie sa stii insa, in momentul in care iti cumperi un smartphone, indiferent ca optezi pentru un model iPhone, sau ca iti indrepti atentia spre un model Samsung sau spre modele ale altor producatori, trebuie sa ai mare grija de dispozitiv inca din prima zi in care ti-ai cumparat telefonul, astfel ca va trebui sa il echipezi cu accesoriile de protectie necesare, si anume husa si geam protector.

Random Posts:

Be Sociable, Share!