Curiozitati despre liposuctie

Frumusete , November 26, 2017

Cu siguranta fiecare persoana isi doreste sa aiba un aspect fizic de invidiat, insa pentru asta este nevoie de foarte multa munca, de mult efort si de multe ore de energie epuizata la sala de forta.

Mai mult decat atat, conteaza foarte mult si dieta urmata si regimul alimentar, pentru ca atat femeile cat si barbatii, isi construiesc in bucatarie corpul de invidiat, iar la sala de sport doar il modeleaza putin.

Pentru femei insa, exista si anumite trucuri care le pot ajuta sa arate foarte bine intr-un interval scurt de timp, iar aici ar cam trebui mentionat faptul ca liposuctia poate sa reprezinte cea mai buna solutie pentru femeile care isi doresc sa scape rapid de surplusul de grasime de pe coapse, de pe genunchi sau de pe abdomen.

Trebuie mentionat insa faptul ca despre liposuctie au aparut o multime de mituri si de povestioare, insa vom vedea in continuare la ce si cum ajuta acest procedeu.

Foarte multa lume considera faptul ca liposuctia este o cura de slabire, si ca se face liposuctie pentru a se da jos din kilograme, insa cu siguranta nu este adevarat. Procedeul de liposuctie se face pentru ca se doreste sa se indeparteze depozitele de grasime rezistente la curele de slabire, dar acest procedeu se urmeaza si pentru o remodelare corporala.

Este extrem de important de mentionat faptul ca liposuctia nu are legatura cu acele interventii chirurgicale pentru obezitate, pentru ca acele kilograme de grasime care se elimina in urma lipoasipiratiei nu inseamna scaderea in greutate.

Este important de mentionat si faptul ca in primele doua sau trei luni dupa procedeul de liposuctie greutatea corpului poate sa ramana neschimbata, pentru ca volumul de grasime din corp este inlocuit cu lichid care dispare prin recuperare.

Femeile care au de gand sa urmeze o interventie de liposuctie, trebuie sa se asigure de faptul ca indeplinesc o serie importanta de cerinte, cum ar fi faptul ca nu au fost supuse unor interventii chirurgicale recente.

Deasemenea, pentru a putea urma un procedeu de liposuctie, doamnele si domnisoarele nu trebuie sa sufere de boli cardiovasculare, nu trebue sa sufere de boli cornice, si cu siguranta nu trebuie sa fie insarcinate sau sa alapteze.

Referitor la riscurile liposuctiei, este important de precizat faptul ca acestea sunt la fel ca si in cazul oricarei interventii chirurgicale, si anume sangerare, infectie sau chiar acumularea unor lichide nedorite in zona operata.

Dupa interventia de liposuctie, medicul chirurg va veni cu o serie de sfaturi utile si de recomandari care vor trebui efectuate pentru a evita ca pielea sa devina flasca, sau pentru evitarea luarii in greutate.

Foarte multa lume considera ca dupa o liposuctie nu pot pune kilograme nedorite in plus, ins ate poti ingrasa dupa liposuctie fara nici o problema, pentru ca grasimea se poate depune foarte simplu si usor in alte zone, unde nu s-a efectuat liposuctia.

Asadar, se poate observa clar din acest articol, faptul ca liposuctia este un tratament pentru indepartarea grasimilor si a celulitei, nicidecum o operatie pentru slabit.

Random Posts:

Be Sociable, Share!