Ce avantaje are manichiura cu gel?

0 Shares
0
0
0

O multime de femei aleg sa treaca lunar pe la salonul de manichiura din oras, pentru ca isi doresc sa obtina o manichiura cu adevarat perfecta, in conditiile in care manichiura contribuie foarte mult la a crea o prima impresie placuta.

Doamnele si domnisoarele aleg sa mearga la salon pentru ca desi folosesc acasa cele mai bune oje, si folosesc o pensula Kolinsky Roubloff, care stim cu totii ca este de la un producator de top de pe piata, tot nu reusesc sa isi creeze o manichiura perfecta.

De ce? Pentru ca nu au experienta, nu au nici suficient timp si nici rabdarea necesara. Din aceste motive, desi folosesc o Kolinsky Roubloff si cele mai bune oje, tot nu se pot bucura de o manichiura perfecta.

In schimb, la salon ajung pe mana manichiuristelor experimentate, care folosesc de-asemenea produse premium, si care le creaza o manichiura cu gel de invidiat. In continuare vom vedea care sunt cateva dintre cele mai importante avantaje ale manichiurii cu gel.

De lunga durata

Cel mai mare beneficiu atunci cand se utilizeaza oja cu gel este ca dureaza mult mai mult decat oja obisnuita. De fapt, gelul poate dura pana la patru saptamani. Nu se va taia, rupe sau dezlipi cu usurinta.

De asemenea, este foarte important de mentionat faptul ca atunci cand manichiura este efectuata la un salon profesionist, nu vor exista pete deranjante pe suprafata unghiilor, deoarece lustruirea se vindeca sub o lumina UV, ceea ce face ca lustruirea sa fie instantaneu dura. Plus de asta, experienta manichiuristelor isi spune cuvantul, iar unghiile clientelor lor vor arata fascinant.

Ofera unghiilor o protectie suplimentara

Daca unghiile sunt deosebit de slabe sau sunt predispuse la despicare usoara, atunci gelul va poate ajuta sa le intariti si sa le protejati. Unghiile femeilor sunt predispuse la deteriorare in timpul rutinelor zilnice, iar manichiura cu gel ajuta la protejarea lor. Odata aplicat, gelul de unghii actioneaza ca o bariera naturala impotriva murdariei si a poluantilor.

Se usuca foarte repede

Cand utilizati o lustruire acrilica obisnuita, procesul de uscare poate dura pana la o ora pentru ca unghia sa se usuce complet. Oja non-acrilica dureaza si mai mult. Aceste tipuri de oje sunt mai predispuse la pete si cojire din cauza procesului de uscare mai lung.

Tocmai acesta este unul dintre cele mai importante avantaje pe care le ofera manichiura cu gel in comparatie cu celelalte tipuri de manichiura, si anume ca se usuca in doar saizeci de secunde, eliberandu-va astfel timpul pentru a va continua ziua cu tot felul de alte activitati pe care le aveti de desfasurat. Practic, imediat ce iesiti de la salon, puteti merge la sala de fitness, puteti merge la cumparaturi sau puteti merge acasa si sa va apucati de facut curatenie sau de gatit. Puteti face tot ceea ce doriti, fara ca manichiura cu gel sa aiba de suferit din cauza activitatilor pe care alegeti sa le desfasurati.

Culoare si design

Gelul pentru unghii este extrem de versatil, permitandu-va sa experimentati idei de culoare si design. Acest lucru se datoreaza faptului ca gelul de lustruit este mult mai usor de aplicat decat lustruirea obisnuita, mai ales atunci cand este utilizata o pensula Kolinsky Roubloff.

Este mult mai usor sa fie aplicate straturi pentru a va crea designul, deoarece fiecare strat poate fi complet uscat, inainte de a aplica urmatorul strat. Puteti folosi culori indraznete si stralucitoare, metalice si sa va exprimati cu adevarat personalitatea. De-asemenea, aveti posibilitatea de a opta chiar si pentru un tatuaj apa 3D pentru unghii, si trebuie sa recunoastem ca tatuajele pe unghii arata uimitor.

0 Shares
You May Also Like