Care este diferenta intre unghii cu gel si unghiile tips?

0 Shares
0
0
0

Reconstructia unghiilor cu tipsuri pentru unghii Smart Nail Forms, 120 bucati sau gel este o tehnica estetica ce va permite sa aveti unghii perfecte, lungi, conice, lucioase si lacuite, in nuanta preferata, timp de aproximativ o luna.

Perfecta atunci cand ocaziile sociale sunt apasatoare, cum ar fi in perioada sarbatorilor de Craciun si Anul Nou, sau cand aveti putin timp de dedicat rutinei de infrumusetare, dar trebuie sa aveti maini impecabile.

Diferenta dintre unghiile cu tips si unghiile cu gel

Care sunt diferentele dintre tehnicile de modelare a unghiilor cu tips si cu gel? Diferenta consta in materialul utilizat si in tehnica de aplicare. Alegerea metodei este dictata de forma unghiilor naturale (lungi, scurte, cu folia deteriorata, ciobita…), dar si de obiceiurile si preferintele persoanei care se supune reconstructiei unghiilor.

Cu gelul, puteti trata doar unghia naturala sau puteti extinde unghia. Pe de alta parte, tipsul vine in doua tipuri: cel partial, care se foloseste in combinatie cu gelul pentru a prelungi unghia, si cel total, care se lipeste pe unghie pentru ocazii speciale. Sa analizam acum tehnicile in detaliu.

Cum se executa modelarea unghiilor cu gel

Aceasta tehnica implica utilizarea unui material vascos special inodor, gelul, care este aplicat si prelucrat pe unghie si apoi polimerizat (intarit) sub razele unei lampi UV sau LED.

Fotopolimerizarea (care este, de asemenea, comuna tehnicii de aplicare a lacului de unghii semipermanent) face ca gelul sa fie foarte practic de utilizat, deoarece permite ca materialul sa fie lucrat atat timp cat este necesar, fara ca acesta sa se intareasca, procedand la polimerizare doar atunci cand lucrarea este finalizata, evitand astfel problemele de timp si flexibilitatea redusa a uscarii in aer.

Pentru cine este potrivit

Pentru cei care doresc sa imbunatateasca aspectul suprafetei unghiilor si doresc unghii stralucitoare si lacuite de lunga durata.

Extensie unghii cu gel si tips

Varful unghiei este realizat manual de catre tehnicianul de unghii cu materialul de reconstructie ales (acrilic sau gel) si cu ajutorul unui suport special de hartie de unica folosinta, harta.

Cardul este plasat sub marginea libera a unghiei pentru a sustine materialul care va fi intins peste unghie (tratata anterior cu gel) si cardul pentru a crea o parte a unghiei care contine doar gel. Dupa aplicare, materialul se intareste, hartia este indepartata si marginea libera a gelului este slefuita.

Ce este designul de unghii cu sfaturi

Este o tehnica utilizata pentru a prelungi unghiile naturale prin lipirea pe varful unghiei a unui varf de unghie preexistent, realizat din material plastic subtire si rezistent la impact. Gelul se aplica apoi pe unghii cu varfuri folosind tehnica descrisa mai sus.

Potrivit pentru

Este potrivit pentru cei care au unghii scurte, regulate, cu o margine libera mica si, prin urmare, nepotrivite pentru plasarea placii de unghii sub margine, sau care sufera de onicofagie si doresc sa-si lungeasca unghiile. In ambele cazuri, deoarece nu exista suficienta margine libera pentru a plasa placa de unghii, utilizarea unui varf este inevitabila.

Ideea suplimentara

Pe piata sunt disponibile varfuri de ornament realizate din material elastic si serigrafiate cu culori solide sau modele. Aceste varfuri, care au forma unghiei intregi (exista diferite dimensiuni pentru a se potrivi fiecarui tip de unghie), sunt aplicate pe unghie cu un adeziv special. O idee frumoasa pentru a avea unghii incredibile pentru o seara sau o ocazie speciala.

0 Shares
You May Also Like