Cum sa alegeti un ceas de mana?

0 Shares
0
0
0

Alegerea unui ceas nu ar trebui sa fie o sarcina complicata. Cu siguranta v-ati intrebat vreodata cum sa combinati costumul sau rochia pe care o purtati cu ceasul de mana si accesoriile pe care le aveti, asa ca veti afla in cele ce urmeaza cum trebuie sa alegeti ceasul potrivit.

Ne dorim mereu ca oamenii din jurul nostru sa aiba o impresie buna despre noi. Fie ca este pentru ceva informal, o intalnire de afaceri, o petrecere sau un simplu gratar, ceasul de mana este optiunea noastra. Ceasul in acest aspect joaca un rol important.

Aici intra in joc modul in care ne imbracam si accesoriile pe care le folosim. Exista multe marci de ceasuri, o varietate de culori, tipuri de agrafe, curele si forme. Exista o mare varietate de ceasuri pentru ocazii de zi cu zi sau ocazionale, asa ca atunci cand cautati cadouri premium pentru cei dragi, puteti cumpara un ceas si pentru dvs., precum ceasul calatorului de exemplu.

Nu este necesar sa investiti o suma imensa de bani intr-un ceas de lux. Desi calitatea este desigur evidenta. Cu ceasul calatorului, puteti face o alegere foarte buna, atat pentru dvs. cat si pentru cei dragi, si cu siguranta acest accesoriu este unul dintre cele mai interesante cadouri premium.

Cand alegeti un astfel de accesoriu, ar trebui sa tineti cont pe langa buget, si de alte cateva detalii importante, iar in continuare vom vedea care sunt acestea.

Alegeti dimensiunea potrivita

Cand vine vorba de selectarea marimii potrivite, trebuie sa tineti cont intotdeauna de proportionalitate. Proportia este cheia pentru a selecta un ceas care va complimenta stilul dvs. si nu va parea ciudat pe incheietura mainii. Pentru un barbat mare cu incheietura mare, in mod evident este potrivit  un ceas cu fata mare. A opta pentru un ceas care are o fata mica v-ar putea face sa pareti feminin.

Pe de alta parte, sunteti un tip mic cu incheietura mainii, atunci este indicat sa va uitati dupa ceasurile barbatesti cu cadranele mici sau subtiri. De regula, selectati ceasuri cu diametre de fata intre 34mm – 50mm. Chiar nu este nevoie sa depasiti 50mm.

Luati in considerare miscarea

Exista multe tipuri de miscari ale ceasului, dar, in general, se incadreaza in doua categorii – mecanice si cuart. Cea mai buna modalitate de a afla daca un ceas are un cuart sau o miscare mecanica este prin respectarea mainii a doua. Ceasurile mecanice au o miscare lina, maturata de secunde. Acesta este motivul pentru care multe marci de lux utilizeaza o miscare mecanica sau automata in ceasurile lor. In schimb, a doua mana a ceasurilor de cuart produce o miscare de capusa care se misca o data pe secunda

Asadar, bugetul, dimensiunea potrivita si miscarea acelor ceasornice reprezinta trei detalii foarte importante pe care trebuie sa le luati in considerare in momentul in care doriti sa cumparati un ceas.

In cazul in care doriti sa oferiti un astfel de accesoriu drept cadou, cu siguranta trebuie sa va ganditi la cadouri premium, motiv pentru care va puteti indrepta atentia spre ceasul calatorului. Acesta are un diametru cadran de 4 centimetrii, si o greutate duper redusa, la doar 33 de grame. Lungimea curelei are 24 de centimetri, in timp ce latimea are doar 2 centimetri.

0 Shares
You May Also Like