Ce poti sa te joci pe telefon atunci cand vrei adrenalina?

0 Shares
0
0
0

Jocurile de curse sunt in mod clar o necesitate in lumea jocurilor. In general, acestea sunt foarte populare in randul publicului larg datorita graficii excelente si a caracteristicilor lor bune. Acestea prezinta adesea masini de curse reale si piloti de exceptie. Puteti descoperi un clasament mare de jocuri de curse auto pentru Android!

Aceste programe sunt disponibile pe mai multe platforme si console diferite si implica, de asemenea, o concurenta acerba. Acestea ofera multe lumi si scenarii specifice care le fac farmecul.

Puteti experimenta unul dintre aceste jocuri excelente cu sau fara acces la internet. Iata cele mai bune jocuri de curse auto Android pentru inspiratie! Cu siguranta va trebui sa ai si o baterie de buna calitate pentru telefon si de aceea recomandam inlocuire baterie Xiaomi.

Hill Climb Racing 2

Hill Climb Racing 2 este un joc de curse auto foarte recent pe Android. Grafica sa este bine colorata, iar designul sau este elegant. Jocul se desfasoara intr-un spatiu simplu si frumos. Comenzile si functiile sunt accesibile si foarte practice. Hill Climb Racing 2 este foarte usor de jucat.

Are mai multe moduri de joc, inclusiv modul campanie. In plus, jocurile va permit sa concurati cu alti jucatori si sa aveti o experienta extraordinara. Hill Climb Racing Club functioneaza bine pe toate dispozitivele Android.

Real Drift Car Racing

Daca sunteti in cautarea unui joc de curse auto pe care il puteti experimenta cu usurinta pe Android, Real Drift Car Racing este, de asemenea, o optiune excelenta. Acesta este special conceput pentru iubitorii de drifturi. In acest joc, ai la dispozitie o gama larga de masini super sport. Caracteristicile oferite va permit sa personalizati masinile in detaliu.

Clasamentul disponibil in meniul acestei aplicatii de curse de masini va permite sa va vedeti clasamentul si sa ii provocati pe pilotii care ocupa cele mai bune locuri. Real Drift Car Racing este un joc gratuit care poate fi jucat atat online, cat si fara conexiune la internet.

Drag Racing

Cu multe asemanari cu RSE Racing 2, Drag Racing este un joc de curse auto excelent. Grafica si imaginile din acest software sunt de o calitate impecabila. Este unul dintre jocurile de masini cu cea mai buna calitate grafica. Cu toate acestea, masinile sale nu sunt la fel de eficiente din punct de vedere mecanic ca cele din alte jocuri.

Totusi, cursele de masini sunt foarte competitive. Drag Racing va permite sa concurati in modul multiplayer. Ai putea incerca o multime de masini pentru niste curse captivante. Acest joc Android este actualizat frecvent pentru a oferi in mod constant o experienta impecabila pentru jucatori.

Asfalt Xtreme

Asphalt Xtreme este o alta versiune a jocului de curse auto dezvoltat de Asphalt. Spre deosebire de versiunea Asphalt 9 Legends, aceasta ofera o mare varietate de masini. In prezent, sunt disponibile 35 de masini diferite in sapte categorii. Asphalt Xtreme include, de asemenea, peste 400 de evenimente de cariera si aproape 500 de provocari de maiestrie.

Evenimentele si provocarile au durate limitate pentru a face jocurile mai interesante. Aveti optiunea de a juca offline si de a concura online cu alti jucatori. Acest joc freemium are o grafica si imagini care te transporta.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…