Ce aplicatii folosim pentru a asculta radio pe telefoanele Android?

0 Shares
0
0
0

Pe langa dragoste, muzica este cea mai buna solutie la orice problema. Muzica hraneste inima cu ceea ce are nevoie in acel moment! Muzica ne-a fost alaturi de fiecare data, indiferent de starea de spirit pe care am avut-o. Datorita tehnologiei, avem o gama larga de optiuni pentru a asculta posturile noastre preferate de muzica si radio.

Radioul pe internet implica transmiterea media si prezentarea unui flux continuu de sunet ascultatorilor, pentru a-si reimprospata starea de spirit. Mai mult, muzica este cel mai popular si mai eficient mod de a elibera stresul si anxietatea; asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa va puneti in fiecare ureche o casca fara fir si sa ascultati muzica preferata difuzata la radio.

La fel ca aplicatiile muzicale, aplicatiile radio va permit sa ascultati melodiile preferate, sa creati o lista de redare, oricand in orice tara.

Utilizarea aplicatiilor radio nu numai ca va va permite sa accesati muzica la cerere, ci va puteti tine la curent cu ultimele stiri, emisiuni de discutii, emisiuni de comedie si podcasturi.

Deci, iata unele dintre cele mai bune aplicatii radio pentru utilizatorii de Android, care va permit sa ascultati propriul tip de muzica.

 1. VRadio – Player radio online

VRadio este o aplicatie radio FM care va ajuta sa ascultati posturile de radio preferate online de pe smartphone si tableta. Dupa descarcarea acestei aplicatii, va puteti bucura de ore nesfarsite de muzica, oriunde si oricand. Cea mai buna parte a acestei aplicatii este ca va reda canalele in functie de clasificarea dupa locatie, tara si gen muzical. Nu este grozav?

Caracteristicile VRadio:

 • Puteti seta ceasul desteptator la ce ora doriti sa va treziti si aplicatia va va trezi cu postul de radio preferat
 • Functia temporizator de repaus va opri automat aplicatia.
 • Puteti schimba orice limba conform preferintelor dvs.
 1. iHeartRadio Free Music & Radio

Aplicatiile radio iHeartRadio Free sunt all-in-app, care contine muzica nelimitata si mii de posturi de radio. Va permit sa ascultati posturi de radio de top, muzica, podcast-uri, sporturi, stiri, discutii si emisiuni de comedie.

Veti gasi muzica pentru toate gusturile, fie ca este vorba de muzica rock, rap, melodio romantice lente. Puteti salva si reda orice melodie de la radio sau puteti asculta muzica si offline.

Caracteristicile iHeartRadio Free Music & Radio:

 • Va permite sa creati liste de redare nelimitate.
 • Transmite podcast-uri de la personalitati celebre precum Ryan Seacrest, Bobby Bones si multe altele.
 1. TuneIn Radio – Music, Podcasts & Audiobooks

TuneIn Radio – Music, Podcasts & Audiobooks este una dintre cele mai bune aplicatii radio pentru dispozitivul Android; o aplicatie care are cea mai mare selectie gratuita de sporturi, stiri, muzica, emisiuni de comedie si talk-radio din intreaga lume. Puteti asculta posturi de radio in direct, radio online, podcast-uri si aveti acoperire live din aproape fiecare joc, cum ar fi NFL, NHL, NBA si MLB.

 • Caracteristicile TuneIn Radio:
 • Are peste 100.000 de statii.
 • Puteti descarca si asculta offline atat podcast-uri, cat si carti audio.
 1. Radio Online – PCRADIO

Cu Radio Online – PCRADIO, puteti accesa rapid sute de posturi de radio de diferite genuri, care sunt disponibile in playerul rapid si mic. Cu PCRADIO va puteti bucura de toate statiile de inalta calitate, chiar si cu conexiune la internet de viteza redusa. Spre deosebire de alte aplicatii, este o aplicatie eficienta din punct de vedere al bateriei, care este usor de controlat cu setul cu casca.

Caracteristicile PCRADIO:

 • Functia Sleep Tracker a aplicatiei va opri aplicatia dupa o anumita perioada.
 • Este o aplicatie disponibila non stop, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, 365 de zile pe an.
 • La fel ca alte aplicatii radio, va permite sa creati posturile de radio preferate.

Cu una dintre aceste aplicatii si cu o casca fara fir, aveti posibilitatea de a asculta postul preferat de radio si de a va bucura de cea mai buna muzica.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…