Cele mai importante caracteristici ale unui smartwatch

0 Shares
0
0
0

Cu totii am purtat cel putin odata in viata un ceas de mana, insa exista persoane care au dezvoltat o adevarata pasiune pentru aceste accesorii odata cu trecerea timpului.

De mentionat insa este faptul ca aceste accesorii au evoluat foarte mult odata cu trecerea timpului, iar in zilele noastre utilizatorii au posibilitatea de a purta pe mana un smartwatch Amazfit, sau mai simplu spus, un ceas inteligent.

Un astfel de ceas inteligent este un accesoriu deosebit de util, dat fiind faptul ca mai intai de toate ne ofera posibilitatea de a afla informatii esentiale cum ar fi ora si data (afisarea orei este scopul de baza al unui ceas).

Cu siguranta insa, un smartwatch este mult mai interesant decat un ceas de mana, datorita faptului ca are unele caracteristici super cool, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

  1. Aplicatii

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale unui smartwatch este aceea ca vine cu unele aplicatii gata instalate, care sa usureze viata utilizatorilor. De exemplu, exista astfel de gadgeturi care sunt foarte utile pentru persoanele pasionate de sport, dar si pentru cele care isi doresc sa isi monitorizeze starea de sanatate, dat fiind faptul ca ofera informatii despre ritmul cardiac (mai exact, masoara ritmul cardiac).

De-asemenea, trebuie mentionat faptul ca aceste gadgeturi dispun de navigatie GPS, astfel ca utilizatorii se pot deplasa pe jos fara probleme chiar si in locatii necunoscute, si vor ajunge cu usurinta la destinatia dorita, dat fiind faptul ca navigatia GPS a smartwatch-ului ii va ajuta sa ajunga fara probleme la destinatie.

Pentru cei care doresc sa aiba rapid acces la notificarile pe care le primesc pe retelele de socializare, sau pentru cei care doresc sa isi citeasca rapid mesajele primite pe smartphone, mai ales cand lucreaza sau cand nu au acces la telefon, un smartwatch este ideal, pentru ca le afiseaza mesajele si notificarile pe ecran.

  1. Sistem de operare

Cu siguranta sunt foarte importante aplicatiile care pot fi instalate pe un smartwatch, insa o importanta la fel de mare (daca nu mai mare) o are compatibilitatea acestui gadget, cu sistemul de operare al smartphone-ului.

Exista astfel de ceasuri inteligente care sunt compatibile doar cu sistemul de operare iOS, ceea ce inseamna ca pot fi folosite doar de catre acei utilizatori care detin un model iPhone, asa cum smartwatch-urile compatibile cu Android, nu sunt compatibile cu iPhone, dar sunt compatibile cu telefoane de la Samsung, Huawei, Sony, Nokia, LG sau de la diferiti alti producatori care au sistemul de operare Android.

Alte smartwatch-uri sunt compatibile cu Windows, insa exista si gadgeturi compatibile cu doua Android si iOs, cum ar fi un smartwatch Amazfit Bip S Carbon Black (new model 2020), care are o multime de avantaje, cum ar fi durata de viata a bateriei de pana la 40 de zile, GPS, SensorsBioTracker Bio-Tracking Optical Sensor.

  1. Autonomia bateriei

O alta caracteristica foarte importanta a unui smartwatch este fara doar si poate autonomia bateriei, iar aici merita mentionat faptul ca un astfel de gadget de regula rezista pana la 48 – 96 de ore incarcat.

Cu un smartwatch Amazfit Bip S Carbon Black new model 2020, nu va trebui sa va faceti griji privind autonomia bateriei, dat fiind faptul ca il veti putea incarca azi, si apoi pana la 40 de zile veti scapa de aceasta grija.

  1. Pret

Cu siguranta conteaza foarte mult si pretul unui astfel de accesoriu, iar pretul este influentat de numele producatorului, caracteristicile acestuia, designul smartwatch-ului, iar pentru cei care isi doresc un asemenea gadget, cu siguranta un smartwatch Amazfit poate fi considerat cel mai potrivit.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…