Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Cai de urmat pentru albirea dintilor

Sanatate si medicina , January 16, 2019

De la adolescenti si pana la persoanele mai in varsta, cu totii doresc sa aiba un zambet mai alb. Zambetul dumneavoastra este unul din primele lucruri pe care oamenii il observa la dumneavoastra si un zambet impecabil indica sanatate, vigoare si desigur frumusete.

Pe masura ce inaintati in varsta, dintii dumneavoastra incep sa capete nuante de gri. Pigmentii de culoare din interiorul dintilor devin mai proeminenti si creste structura dentinei de sub smaltul acestora. Trebuie sa vedeti smaltul dintilor ca o sticla transparenta cu structura dentinei care straluceste sub ea si oferind culoarea dintilor.

Genetica joaca un rol important in intunecarea dintilor din punct de vedere extrinsec si intrinsec insa factorii de mediu, igiena orala si nutritia contribuie de asemenea la nuantele dintilor nostri.

Albirea dintilor a inceput in urma cu aproximativ zece ani, atunci cand au fost introduse pe piata benzi si alte dispozitive de albire, ceea ce a dus la crearea unei adevarate industrii in domeniu. De atunci foarte multi oameni au apelat la albirea dintilor prin intermediul pastelor de dinti special concepute pentru aceasta functie sau a altor produse similare.

Poti obtine o albire totala la aceasta clinica stomatologie iasi

Standardele pentru albirea dintilor au fost ridicate in ultimii ani. Ceea ce se numea o usoara umbra acum cativa ani, acum este considerata o nuanta de galben. Pentru a ajuta pacientii sa vizualizeze rezultatele, dentistii au creat portelanuri speciale pentru a se putea face comparatii intre culoarea dintilor si rezultatele asteptate de la astfel de tratamente.

Exista mai multe metode pentru albirea dintilor. Cea mai eficienta metoda variaza de la o persoana la alta si fiecare om trebuie sa aleaga care este cea mai buna pentru el sau ea.

Ca o regula generala, daca simtiti dureri in timpul albirii dintilor, indiferent daca acest lucru se intampla la un cabinet de specialitate sau acasa la dumneavoastra, trebuie sa va opriti si sa reevaluati situatia. Corpul dumneavoastra va va alerta asupra caii cele mai bune de urmat.

Procedurile de albire a dintilor profesionale ofera cele mai eficiente rezultate, in special atunci cand sunt urmate de un regim de stabilizare la domiciliu.

Pentru aceia care nu dispun de bani pentru tratamente profesionale, exista cateva categorii disponibile pe piata si care difera in functie de cat timp aveti la dispozitie pentru a-l dedica pentru aceasta procedura.

Spre exemplu, benzile pentru albirea dintilor au revolutionat industria iar cercetatorii au rezolvat problema impregnarii peroxidului de hidrogen intr-o fasie de polietilena pe care utilizatorul o plaseaza direct pe dinte.

Eficienta este excelenta pentru un produs de ingrijire la domiciliu insa trebuie sa aveti grija sa nu va ardeti degetele sau sa puneti fasia pe gingie deoarece pot sa apara iritatii in timp. Daca sunteti rabdator si urmati intocmai instructiunile, atunci se vor observa rezultatele in cateva saptamani.

Random Posts:

Be Sociable, Share!