Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]
Iti doresti un chip perfect?

Iti doresti un chip perfect?

Sanatate si medicina , May 11, 2017

In momentul in care fata ta nu este tocmai perfecta, datorita ridurilor aparute, datorita acneei sau a altor impuritati, ori datorita punctelor negre, este evident faptul ca iti doresti sa faci ceva in aceasta privinta pentru ca iti doresti sa ai un chip perfect.

In cazul femeilor tinere, sansele ca ridurile sa isi faca aparitia nu sunt foarte mari, insa ele se confrunta cu o alta problema delicata, si anume acneea, sau chiar si cu punctele negre, insa se pare ca in sprijinul femelilor, a aparut un tratament ideal, si anume radiofrecventa faciala.

In cazul femeilor care deja au cam trecut de varsta de 30 – 35 de ani, deja se poate vorbi despre aparitia ridurilor, dar si despre faptul ca pielea lor este lipsita de fermitate si de stralucire, si cu siguranta sunt si ele foarte nemultumite de acest aspect, insa acest lucru este firesc, deoarece timpul tace si trece dar isi lasa amprenta asupra organismului.

La fel ca si in cazul femeilor care au ceva ani mai putini, radiofrecventa se poate dovedi a fi cea mai buna solutie, astfel incat si aceste femei sa aiba un chip perfect.

Radiofrecventa este un tratament revolutionar in ceea ce priveste frumusetea, si este primul tratament non chirurgical care confera fermitate si elasticitate pielii, plus ca ajuta foarte mult si la regenerarea depozitelor de elastina si colagen. Un alt mare avantaj al acestui procedeu este acela ca produce noi fibre.

Pentru femeile interesate de un astfel de tratament, trebuie mentionat faptul ca exista mai multe tipuri de radiofrecventa faciala, si anume: radiofrecventa monopolara, radiofrecventa bipolara, radiofrecventa tripolara, sau radiofrecventa hexapolara.

Toate aceste tipuri de radiofrecventa duc la generarea unui soc termic in zona straturilor profunde ale pielii, astfel incat vor stimula regenerarea tesuturilor, iar diferenta dintre aceste tipuri de radiofrecventa este data de numarul de electrolizi utilizati pe suprafata zonei tratate.

Radiofrecventa monopolara utilizeaza un singur electrod, radiofrecventa bipolara utilizeaza doi electrozi, radiofrecventa tripolara foloseste trei electrozi, in timp ce radiofrecventa hexapolara foloseste sase electrozi.

La bazele radiofrecventei stau undele electromagnetice, care vor penetra cele trei straturi ale pielii, astfel incat in zona tratata se va crea un camp electromagnetic, acolo unde energia se va transforma in caldura, care poate ajunge pana la 60 – 65 de grade inauntrul tesutului.

Aceasta energie rezultata, va duce la intinderea fibrelor de colagen existente, dar are si rolul de a stimula secretia firboblastelor de fibre noi de colagen si elastina, iar acestea odata sintetizate, vor strange pielea si o vor tonifia, iar astfel se va obtine o intinerire vizibila a pielii, care va avea un aspect stralucitor si sanatos o perioada de timp mai indelungata.

Actiunea acestor unde de radiofrecventa faciala, se va resimti chiar si dupa ce se va termina tratamentul, iar astfel efectul de reducere a ridurilor, si efectul de tonifiere, vor continua intr-un proces continuu.

Asadar, in cazul in care iti doresti sa ai un chip perfect, cu siguranta radiofrecventa faciala poate sa fie solutia ta salvatoare. Nu trebuie sa iti fie teama sa urmezi un astfel de tratament, pentru ca nu te vei expune niciunui risc, si nici nu vei resimti vreun fel de durere.

Random Posts:

Be Sociable, Share!